• Érdemes kihasználni a szeptemberi jó időt és Harkányban tölteni néhány napot.

  • Pláne, hogy többféle akciót is kínál a gyógyfürdő.

  • Kedvcsinálónak összegyűjtöttünk néhány érvet, ami a baranyai üdülőhely mellett szól.

1. Egyedi gyógyvíz. A harkányi gyógyvíz egyik legértékesebb összetevője a karbonil-szulfid, ami a medencékbe kerülve azonnal bomlani kezd és átalakul kénhidrogénné, ez adja a víz jellegzetes illatát. Ez jut be a bőrön keresztül és belélegezve a szervezetbe, s fejti ki előnyös hatását – többek között – a gyulladásos és mozgásszervi betegségekben.

Harkányi Gyógyfürdő

2. Különleges mikroklíma. Harkányban a napsütéses órák száma eléri az évi 2100-2200 órát, ami 20 százalékkal magasabb az országos átlagnál.

Harkányi Gyógyfürdő

3. Szeptemberi wellness akciók. Az ősz első hónapjában a hét minden napján más-más szolgáltatás vehető igénybe kedvezményes áron a gyógyfürdőben. Hétfőtől csütörtökig a talpmasszázs, hétfőnként az illóolajos masszázs, keddenként a méz- vagy csokoládémasszázs akciós. Szeptemberben minden szerdán a menedzser masszázshoz ingyenes migrén masszázs is jár, a gőzkapszula pedig minden szombaton és vasárnap 70 százalékkal olcsóbb.

Harkányi Gyógyfürdő

4. Akciós kezelések. Szeptember 30-ig a Bemer kezelés esetén “5-öt fizet 10 kap” akció vehető igénybe. Csütörtökönként pedig minden 15 perces gyógymasszázs 10 százalékkal olcsóbb.

Harkányi Gyógyfürdő

5. Különleges csomagajánlat. Kedvező – hétköznap igénybe vehető – csomagajánlatot is kínál szeptemberben a Harkányi Gyógyfürdő. Az egész napos belépőjegyet, a 15 perces frissítő masszázst, a részleges hullámmasszázst és a migrén/menedzser masszázst 9700 forint helyett 5600 forintért kínálják.

Harkányi Gyógyfürdő