• Ahogy hűl az idő, úgy kínálnak egyre több szaunás programot a fürdők.

  • Makón, Sárváron és Szentgotthárdon akciós belépőkkel, illetve bérletekkel várják a nyugdíjasokat.

Budapest-Aquaworld: ősszel minden egyes hétvégére animációs programokkal készül az élményfürdő.

10:00-10:30 – Ébresztő vízi torna a hullámmedencénél
10:30-12:30 – Vetélkedők
12:30-13:00 – Vízi aerobik
14:00-15:00 – Vizes játékok
15:00-15:15 – Bongó dzsungel tánc és fotózás Bongóval
15:15-17:15 – Kézműves foglalkozások
17:00-17:30 – Crazy time a hullámmedencénél

Debrecen: az Aquaticum szaunavilágában minden nap, késő délután szaunaprogramokat tartanak. Ezeken hétköznap ingyenesen lehet részt venni. Szintén megszokott program a szombati vízi aerobik, s ez alól az előttünk álló szombat (október 3.) sem kivétel. Az ingyenes tornát 14:30-kor és 15:30-kor tartják a hullámmedencénél.

Harkány: ezen a hétvégén, azaz október 3-án és 4-én is lesznek szaunaszeánszok a gyógyfürdőben. Szombaton epres-vaníliás, vasárnap pedig eukaliptusz-borsmentás felöntéseken lehet részt venni.

Hévíz: A zene hétvégéje néven tartanak programokat csütörtöktől szombatig a városi könyvtárban, illetve a városháza dísztermében. További részletek erről ide kattintva olvashat.

Komárom: csütörtökön és szombaton is szaunaszeánszok lesznek a Brigetio Gyógyfürdőben. Erről további részleteket a fürdő weboldalán találhat.

Makó: szeptemberben is folytatódik a Hagymatikum fürdő “masszázs kedd” akciója, aminek keretében minden héten más-más masszázs és kádfürdő érhető el 50 százalékos árengedménnyel. Szeptember 29-én a 30 perces svéd és aroma masszázs, az 50 perces Sissi masszázs, valamint a vörösboros fürdő lesz akciós. Fontos információ a Hagymatikumba járóknak, hogy október elsejétől – a 33-as úszómedence kivételével – zárva lesznek a kültéri medencék.

Nyugdíjas kéthavi bérletakciót is hirdetett a Hagymatikum fürdő: a 6500 forintért váltható bérlet október és november hónapokra, azon belül is hétfőtől péntekig érvényesek a bérletek.

Hagymatikum fürdő

Sárvár: szeptember elején újraindult a termálfürdő nyugdíjas kedd akciója. Ez azt jelenti, hogy keddenként a nyugdíjas vendégek 900 forintért válthatnak egész napos belépőjegyet, ehhez a nyugdíjfolyósítótól kapott igazolványt kell bemutatni. Az akció egészen december 8-ig tart.

Szentgotthárd: nyugdíjas akciót hirdet egész októberre a szentgotthárdi termálfürdő. Ennek keretében az egész napos nyugdíjas belépő 2200 forintba kerül, a szaunaparkba pedig további 280 forintért váltható belépő. Kedvezményt kapnak a nyugdíjasokkal érkező fiatalabb kísérők is, ők 2800 forintért válthatnak felnőtt belépőt és 400 forintért használhatják a szaunát. Mindezeken felül a vendégek egy ajándék süteményt, vagy kávét kaphatnak a fürdő önkiszolgáló éttermében és egy kedvezményes kupont a következő látogatáshoz.