Fürdős programok és akciók április 25. és 30. között.

  • Április utolsó hetében sem maradnak programok nélkül a fürdők látogatói.

  • Hétvégén több helyen is lesznek gyerekfoglalkozások.

  • Éjszakai fürdőzéseket és szaunaszeánszokat is tartanak.

Budapest-Aquaworld: az élményfürdőben ezen a hétvégén is lesznek különféle programok. Ezeket szombaton és vasárnap is 10 és 18 óra között tartják. Vízi tornával, játékos foglalkozásokkal várják az érdeklődőket.

Debrecen-Aquaticum: április 29-én (szombaton) 19 és 24 óra között éjszakai fürdőzés lesz az Aquaticum Termálfürdőben. Az élőzenés fürdőzésre a belépőjegyek egységesen 1500 forintba kerülnek.

Hajdúszoboszló: április 29-én indul a strandszezon a Hungarospában. Ebből az alkalomból napközben gyerekprogramokat tartanak, 18 órától pedig koncertek kezdődnek a mediterrán tengerparti részen. Erről és a fürdő idei újdonságairól bővebb információkat olvashat ide kattintva.

Harkány: szombaton és vasárnap is lesznek szaunaceremóniák a gyógyfürdőben. Szombaton akác-barack, vasárnap levendula-méz illatok várják a szaunázás kedvelőit. Mindkét nap 16 órakor kezdődnek a programok.

Igal: a május elsejei hosszú hétvégére számos programmal készül az Igali Gyógyfürdő. Szombaton 11 és 14 órakor zenés aquafitneszt, 15 órától zenés fürdőzést tartanak. Vasárnap kézműves foglalkozásokkal és bohóccal kedveskednek a legkisebb fürdővendégeknek. Vasárnap is lesz zenés fürdőzés, a nap sztárvendége – Peter Sramek – pedig 15 órakor ad koncertet.

Miskolctapolca: április 25-én „egyet fizet, kettőt kap” akció érvényes a Barlangfürdőben. Ez azt jelenti, hogy két teljes árú napi belépőjegy csak 2050 forintba kerül. Április 29-én, szombaton éjszakai fürdőzés lesz a Barlangfürdőben. Az esti program 18 órakor veszi kezdetét és éjfélig tart. Az esti belépő 2600 forintba kerül, de akiknek erre a napra érvényes jegyük van, azok az éjszakai fürdőzésen is felár nélkül vehetnek részt.

Miskolctapolcai BarlangfürdőSárvár: április 28-án (pénteken) éjszakai fürdőzést rendeznek a Sárvári Termálfürdőben. Az este folyamán Harsányi Levente tart karaoke party-t. Ezen a napon a szaunavilág éjjel 1-ig, a fürdő pedig éjjel 2-ig tart nyitva, a belépőjegy – 19 órától – 1900 forintba kerül.

Tiszakécske: szombattól hétfőig majálist tartanak a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. A hosszú hétvége mindegyik napjára vízi tornával, lurkó klubbal és különféle játékos vetélkedőkkel készülnek.

Zalakaros: április 29-én nyitják meg a Zalakarosi Termálfürdő strandi részét. A 9 órai nyitásra a strandbejárathoz érkezőket ilyenkor hagyományosan pezsgővel köszöntik. A nap folyamán pedig a következő programokon lehet részt venni:

10:30-11:00 – Aquafitnesz Béres Alexandrával – strand, IV-es számú medence  (rossz idő esetén a beltéri élménymedence)
11:15-12:00 – „Egészségesen nyáron is” – tanácsok Béres Alexandrától – főépület, a súlyfürdő előtti tér
13:00-13:30 – „Vidám vízi játékok” – „próbáld ki magad milyen ügyes vagy” – I-es számú gyermek élménymedence
14:00-15:00 – Kreatív alkotások órája – karton napszemüveg készítése – Főépület – gyermek játszóház
15:30-16:00 – Aquasalsa  – strand, IV-es számú medence (rossz idő esetén a beltéri élménymedence)
16:15-16:45 – „Mese feles – vidám mesék” – Gyermek vízivilág – Sószoba