• Koncertekkel és esti tűzijátékkal indul a hajdúszoboszlói strandszezon.

  • A megnyitásának 90. évfordulóját ünneplő fürdőben nyáron is rengeteg programmal várják a vendégeket.

A hajdúszoboszlói fürdőkomplexumban minden évben történik valamilyen fejlesztés, s ez alól az idei szezon sem jelent kivételt. A Hungarospa Gyógyfürdő főbejárati részén a recepció területét bővítették és ehhez tartozó új betegbehívó rendszert építettek ki, amely a vendégek kényelmét szolgálja.

A fürdő statisztikái szerint 2016-ban az 1-3 éves korú fürdőző gyermekek száma 7 százalékkal nőtt, ezért a strandi részen, az Omega és tanmedence közelében még idén két kisebb gyermekmedencét adnak át.

Egy nagyszabású, egymilliárd forintot értékű fürdőfejlesztésre is készül Hungarospa. A Tahiti Beach fantázianevű élményfürdő a strandon, a csónakázótó partján épülhet meg. Jelenleg a tervezés és a tervek engedélyeztetése folyik.

Hungarospa Tahiti BeachA május elsejei hosszú hétvégéhez igazodva idén április 29-én nyitják meg a hajdúszoboszlói strandot. A nyitás alkalmából idén is egy nagyszabású ingyenes esti strandnyitó „Hungarosparty” élőkoncerten vehetnek részt a vendégek, ahol fellépnek Keresztes Ildikó és barátai, azaz Takács Nikolas és Balázs Fecó. A strandnyitás napját tűzijátékkal zárják.

Amíg májusban még csak a tradicionális strandrészt, addig június elejétől, a nyári idő beköszöntével már a népszerű mediterrán tengerparti medencét, az Omega medencét és az úszómedencét is birtokba vehetik a strandolók.

Májustól – jó idő esetén – hétvégenként, júniustól pedig már minden nap nyitva tart az Aquapark, ahol összesen 15 izgalmas kalandcsúszda várja a csobbanás szerelmeseit. A 6-12 éves gyerekek számára az Aquapark gyermek kalandmedencéket is kínál.

Hungarospa strandIdén júliusban ünnepli 90. születésnapját a hajdúszoboszlói fürdő. Ebből az alkalomból sok-sok programmal várják vendégeket. A nyári főszezonban minden hétvégén napközbeni zenés-táncos programok lesznek szombat délutánonként egy-egy sztár fellépővel, valamint pénteken és szombaton zenés esti fürdőzésre invitálják vendégeket.

Július 22-én a születésnapi hét nyitányaként megrendezik a hagyományos Hajdúság Szépe és Miss Alpok Adria választást, valamint este Honeybeast élőkoncertet is tartanak.

Az ezt követő héten többek között Copacabana show, cirkuszi forgatag, dobshow is lesz, igazi karneváli hangulatot varázsolva a strandra. Augusztus 19-én Rúzsa Magdi élőkoncert zárja a nagyszabású nyári rendezvények sorát.

Hajdúszoboszló HungarospaA Hungarospa idei programjairól bővebb információt talál ide kattintva.