Fürdős akciók és programok május 3. és 7. között.

  • Akciós csúszdázás Hajdúszoboszlón, Rubint Réka Harkányban, nyugdíjas kedvezmény Szentgotthárdon, olcsóbb fürdőbelépő a Csongrád megyeieknek.

  • Sokféle fürdős akció lesz a héten.

Hajdúszoboszló: májusban jó idő esetén a hétvégékre megnyitják a Hungarospa aquaparkját. Érdemes lesz ezeket az időszakokat kihasználni, ugyanis szezonindító akciót hirdetett a fürdő. Ennek keretében a 2 órás belépő áráért 4 órán át csúszdázhatnak a látogatók. A 15 óriáscsúszdával rendelkező aquapark – jó idő esetén – szombaton és vasárnap 12 és 16 óra között tart nyitva.

Harkány: május 6-án, azaz szombaton anyák napi programokkal várja vendégeit a Harkányi Gyógyfürdő. A nap során kézműves foglalkozásokat tartanak a gyerekeknek, a hölgyek pedig Avon sminktanácsadáson vehetnek részt. 11 órakor Rubint Réka tart alakreform edzést (külön belépővel látogatható). 12:30-kor szaunaceremónia is lesz, a délután folyamán pedig több alkalommal aquafitneszen vehetnek részt a fürdővendégek.

Mórahalom: a helyi lakosok hétfőtől péntekig 1000 forintért válthatnak belépőt a mórahalmi termálfürdőbe. Május 2. és 31. között minden Csongrád megyei lakosra kiterjesztik ezt az akciót, azaz hétköznaponként számukra is csak egy ezres a belépő.

Mórahalom gyógyfürdőSzeged: a Napfényfürdő Aquapolis májustól kedvező árú bérletet kínál a csendes wellness részlegébe. A bérlet 18 ezer helyett 14 300 forintba kerül. A megváltástól számítva 30 napig érvényes, de csak a munkanapokon, viszont a bérlet esetében nem kell a napijegyeknél megszokott 3 órás időkorláttal számolni. A csendes wellness részlegben élmény- és pezsgőmedence, finn szauna, infraszauna, kültéri rönkszauna, sószoba, gőzkamra és tepidárium található.

Szentgotthárd: május a nyugdíjasok hónapja a szentgotthárdi termálfürdőben. Ebben a hónapban az egész napra érvényes nyugdíjas belépőjegy 2600 helyett 2200 forintba kerül. Ráadásul a szaunaparkba szóló kiegészítő jegy felára is mindössze 280 forint. Minden nyugdíjas belépő mellé kedvező áron váltható egy felnőtt belépő is, ami az akció keretében 2800 forintba kerül. Sőt, a nyugdíjas vendégek mindezeken felül egy ajándék süteményt, valamint egy, a következő fürdőlátogatás alkalmával felhasználható kupont is kapnak.

Tiszakécske: június 9-ig még érvényes a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő pénteki napokra vonatkozó akciója. Ezt azt jelenti, hogy a hét utolsó munkanapján a családi belépőjegy (2 felnőtt, 1 gyermek) 5000 forint helyett 3500 forintba kerül. További gyermekenként 1200 forint fizetendő.

Zalakaros: május 6-án „nyárcsalogató szombat” lesz a Zalakarosi Termálfürdőben. A következő programokkal várják a vendégeket:

10:30–11:00 – Aquafitnesz– strandfürdő, 4-es számú medence (rossz idő esetén a beltéri élménymedence)
11:10–12:00 – Kreatív alkotások órája – strand baba ruhák tervezése – Főépület, gyermek játszóház
13:00–13:30 – „Vidám vízi játékok” – „próbáld ki magad milyen ügyes vagy” – 1-es számú gyermek élménymedence
14:00–15:00 – Kreatív alkotások órája – strandkalap készítése – Főépület, gyermek játszóház
15:30–16:00 – Aquasalsa  – strandfürdő, 4-es számú medence (rossz idő esetén a beltéri élménymedence)
16:15–16:45 – „Mese feles – vidám mesék” – Gyermek vízivilág – Sószoba