Fürdős programok és akciók május 9. és 14. között.

  • Szombaton több termálfürdőben is éjszakai programokkal várják a vendégeket.

  • Lesz olyan fürdő, ahol este filmet is vetítenek.

Bükkszék: csak júniusban kezdődik a strandszezon a bükkszéki fürdőben, de ettől a héttől kezdve már minden májusi hétvégén – amennyiben nincs rossz idő – megnyitják a szabadtéri Salvus medencét. A jegyárak hétvégén is változatlanok.

Gyula: május 13-án, azaz szombaton Minimax családi napot tartanak az AquaPalota élményfürdőben. Pici cica kézműves foglalkozásokkal és vízi játékokkal várja a legfiatalabb vendégeket.

Hajdúszoboszló: amennyiben jó idő lesz a hétvégén, akkor üzemelni fog a Hungarospa strandfürdőjéhez tartozó aquapark is. Májusban ráadásul a 2 órás jegyekkel 4 órán át csúszdázhatnak a vendégek. Az akcióról további információt olvashat a fürdő honlapján.

Komárom: május 8-tól kezdve állandó masszázs szolgáltatással várja vendégeit a Brigetio Gyógyfürdő. A masszőr minden nap 12 és 18 óra között, valamint az éjszakai fürdőzések alatt is elérhető. Ezen a héten szombaton lesz is éjszakai fürdőzés, ami 20:30-kor veszi kezdetét. Az este folyamán három alkalommal szaunaszeánszokat tartanak. A fürdőzésre a belépőjegy 1000 forintba kerül, aki szaunázna is, annak 1500 forint a jegy, a szaunaszeánszokra pedig alkalmanként 350 forint a beugró.

Makó: a Hagymatikum fürdő „masszázs kedd” akciója keretében május 9-én a 30 perces svéd, aroma és bambusz masszázs, valamint a Holt-tengeri sós kádfürdő érhető el 50 százalékos kedvezménnyel. Még nem eheti program, de szólunk előre, hogy jövő héten, május 16-án nyugdíjas találkozó lesz a makói termálfürdőben. Ebből az alkalomból kedvezményes árú nyugdíjas belépőjeggyel, szűrőprogramokkal és műsorokkal készülnek.

Martfű: május 13-án, szombaton éjszakai fürdőzés lesz a Martfű Termál Spában. A program 20:30-tól egészen éjjel fél kettőig tart. A belépőjegy 1300 forintba kerül és 22 órától filmet is vetítenek. Ezzel párhuzamosan szauna estet is rendeznek, háromféle szaunaszeánsszal.

Martfű termál éjszakai fürdőzésMiskolctapolca: május 13-án éjszakai fürdőzést tartanak a Barlangfürdőben – 20 óra és éjfél között. Az este folyamán a Tavifürdő élménymedence is a vendégek rendelkezésére áll, valamint három alkalommal – 21, 22 és 23 órakor – szaunaszeánszokon is részt lehet venni. A belépőjegy 2600 forintba kerül, de szimpatikus megoldás, hogy a napijegyes vendégek felár nélkül maradhatnak az esti programon is.