• Aki elég fürge, az holnap ingyen kipróbálhatja az egyik legújabb hazai termálfürdőt Demjénben.

  • Érdemes lehet már a nyitásra érkezni.

Akinek nincs még programja holnapra – valamint nem lakik túl messze Demjéntől – az egy ingyen fürdőzéssel gazdagodhat. A tavalyi év utolsó napjaiban megnyitott új termálfürdőt működtető Egri Korona Borház ugyanis ma egy akciós lehetőséget posztolt ki a Facebook oldalára.

Akik vasárnap (2017. május 14.) 12 óráig megérkeznek a fürdőbe, azoknak ingyenes belépési lehetőséget biztosítanak. Útbaigazításul még annyit hozzátesznek, hogy a termáltó az Egri Korona Borház területén található.

Arról nem írnak, hogy mi lesz akkor, ha túlzottan sokan esnek be hirtelen a termáltóhoz… Mindenesetre aki útra kell vasárnap reggel, az kalkuláljon ezzel a forgatókönyvvel is.

Demjén Termáltó esteA termálfürdő kapacitása amúgy nem kicsi. Amikor tavaly év végén megnyitottak, akkor még csak a tó közepén lévő fürdőház volt használható a nagy hideg miatt. Ahogy akkor megtudtuk, a fürdőház kapacitása nagyjából 30-40 fő.

Most viszont már megnyitott a 3500 négyzetméteres strandi rész is, a parton napozóágyakkal, napernyőkkel. Kültéren a nagy vízfelület miatt 28-30 Celsius-fokos vízzel számolhatunk, a fürdőházban pedig 35 Celsius-fok körüli a víz hőmérséklete.

Demjén TermáltóA termálfürdő holnap 9-től 18 óráig lesz nyitva. A belépőjegyek ára – már amikor van – továbbra is kedvező. Azaz egy felnőtt belépő 1690 forint, a gyermek- és nyugdíjas jegy pedig 1490 forint. Ráadásul ezek az árak a szauna használatát is magukban foglalják.

Demjéni Termáltó