• A kinti nagy hidegben is kellemes hőmérsékletű a termálvíz a Demjén Termáltó fürdőházában.

  • Jelenleg még a próbaüzem zajlik.

  • Folyamatban van egy további termálkút fúrása, ezért a vendégek teljes egészében majd nyár elejétől vehetik birtokba az új demjéni fürdőt.

Ahogy legutóbb írtuk, már üzemel a Demjén Termáltó, ahol minden nap 9 és 18 óra között várják a vendégeket. Jelenleg a tó közepén lévő fürdőház használható, s ennek kapcsán sok olvasónk kérdezte, hogy mennyire meleg a medence vize. Mint Gergely Bertalan üzletvezetőtől megtudtuk, a fürdőházban lévő medence átlagos hőmérséklete 35 Celsius-fok körül alakul.

Jelenleg azonban még a próbaüzem zajlik és messze nem a teljes kapacitással működik a fürdő, hiszen a fürdőház csak 30-40 fő befogadására alkalmas. A tófürdőt két termálkútból fogják vízzel ellátni, viszont az egyiknek a fúrása még folyamatban van. Ezért aki „teljes pompájában” szeretné látni a létesítményt, annak majd a nyári szezon kezdetekor lesz érdemes ellátogatnia a fürdőbe. Ekkor ugyanis már üzemelni fog a tengerpartot idéző strandi rész is.

A Demjén Termáltóba jelenleg egy teljes árú felnőtt belépő 1690 forintba, a gyermek, diák és nyugdíjas jegy pedig 1490 forintba kerül. A jegyár magában foglalja a wellness épületben található szauna használatát is. A Demjén Termáltó weboldalán további információkat talál a fürdőről.

Demjéni Termáltó fürdőház

Demjén fürdőházDemjéni Termáltó