Fürdős akciók és programok május 16. és 21. között.

  • Ezen a héten több fürdőben is éjszakai programokkal várják a vendégeket.

  • Egyes helyeken nyugdíjas akciók is lesznek.

Budapest – Aquaworld: Splash éjszakai fürdő party lesz május 19-én, azaz pénteken a fővárosi élményfürdőben. Ahogy az Aquaworld éjszakai fürdőzéseinél megszokott, ingyenes éjszakai buszjáratok indulnak a Nyugati pályaudvartól a fürdőhöz és vissza. Odafelé 21, 22 és 23 órakor indulnak a buszok, visszafelé 01:30-kor, 02:30-kor és 03:30-kor.

Debrecen: megnyitották az Aquaticum strandfürdőt, ahol június 15-ig még előszezoni jegyárak érvényesek. Ez a felnőtt belépőknél 1100 forintos, a nyugdíjas belépőknél 900 forintos jegyárat jelent. Az Aquaticum Termálfürdőben május 8-tól újra érvényes a hétfői nyugdíjas kedvezmény: a hét első napján 30 százalékkal olcsóbban válthatnak napi belépőjegyet.

Aquaticum GyógyfürdőHajdúszoboszló: májusban a Hungarospa strandfürdőhöz tartozó aquaparkot szombatonként és vasárnaponként – jó idő esetén – megnyitják a látogatók előtt. Erre a hónapra egy speciális kedvezmény is érvényes, aminek keretében a 2 órás belépőjegyek 4 órányi csúszdázást tesznek lehetővé.

Harkány: május 20-án és 21-én sem maradnak el a Harkányi Gyógyfürdő megszokott hétvégi szaunaceremóniái. A programok mindkét nap 16 órakor kezdődnek. Szombaton narancs-frézia, vasárnap jácint-teafa illatokkal várják a vendégeket.

Makó: május 16-án nyugdíjas találkozót tartanak a Hagymatikum Gyógyfürdőben. Ezen a napon a nyugdíjasok számára csak 1100 forintba kerül a belépő és egész napos programok várják őket.

Miskolctapolca: május 17-én (szerdán) egészségügyi nyílt napot tartanak a Barlangfürdő Aquaterápia részlegében. A vendégek előadásokon és szaktanácsadásokon vehetnek részt a reumatológiai témakörben. Kipróbálhatók egyes gyógykezelések, valamint 2 órás időtartamra díjtalan a belépés a Barlangfürdőbe. Az egészségügyi nyílt napról további részleteket talál a fürdő weboldalán.

Mórahalom: május utolsó napjáig érvényes a Mórahalmi Gyógyfürdő Csongrád megyei kedvezménye. Ennek keretében a megye lakosai – hétköznapokon – 1000 forintért válthatnak napi belépőjegyet a fürdőbe.

Tiszakécske: május 20-án éjszakai fürdőzés lesz a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. A zenés program 19 órától egészen éjfélig tart. Még a délután folyamán, 15, 16 és 17 órakor szaunaszeánszokat is tartanak, 21 órakor pedig filmet vetítenek.