Ingyenes belépési lehetőséggel és számos, a gyerekeknek szánt programmal, foglalkozással készül május 28-ra a hajdúszoboszlói Hungarospa.

Május utolsó vasárnapját, a gyermeknapot a hajdúszoboszlói Hungarospa fürdőben is megünneplik. A legkisebb fürdővendégeket egész napos programokkal várják a strandfürdőben és az Aqua-Palace élményfürdőben. Rossz idő esetén a szabadtéri programok az élményfürdő szörf épületében kerülnek megrendezésre.

A nap folyamán tánckavalkádon, kézműves foglalkozásokon vehetnek részt a gyerekek, de lesz Mátyás király meseelőadás és Miki-Mini Party is.

Egy különleges kedvezmény is érvényes lesz május 28-án: a 14 év alatti gyerekek ingyen léphetnek be a Hungarospa strandfürdőbe. A programokról további részleteket olvashat ide kattintva.

termálfürdő gyerekekAz előttünk álló hétvégén nem csak a gyermeknap miatt lesz érdemes ellátogatni a Hungarospa fürdőbe. Ez lesz ugyanis az utolsó hétvége, amikor – jó idő esetén – még érvényes az aquapark dupla csúszás akciója, aminek keretében a 2 órára érvényes jeggyel 4 órán át csúszdázhatnak a vendégek.