Fürdős programok és akciók május 23. és 28. között.

  • Nagyon sok fürdőben megünneplik a gyermeknapot vasárnap (néhol már szombaton).

  • Néhány helyen kedvezménnyel, vagy ingyenes jeggyel várják a 14 év alattiakat.

Cserkeszőlő: hétvégén, azaz május 27-28-án tartják a XX. Országos Nyugdíjas Találkozót a termálfürdőben. Ebből az alkalomból az ország legkülönbözőbb részeiből érkező nyugdíjas csoportok fognak fellépni – többek között – ének, tánc és vers kategóriában.

Debrecen: május 28-án egész nap gyermeknapi programok lesznek az Aquaticum mediterrán élményfürdőben. Ezen a napon a 3 és 10 év közötti gyerekek számára csak 100 forint a belépőjegy. (Egy felnőtt belépő mellé egy kedvezményes jegy váltható).

Aquaticum gyerekbarátHajdúszoboszló: a Hungarospa strandfürdőben és az élményfürdőben is gyermeknapi programok lesznek május 28-án. Erről bővebben ide kattintva olvashat.

Harkány: május 28-án szezonnyitó sportünnepet és gyermeknapot tartanak a Harkányi Gyógy- és Strandfürdőben. Sportversenyekkel, sztárfellépőkkel, gyerekműsorokkal várják az érdeklődőket. A 14 év alattiak 500 forintos áron válthatnak belépőjegyet, s a rendezvény ideje alatt az ugrálók és a csúszdák használata ingyenes. További részleteket olvashat a programokról a gyógyfürdő honlapján.

Hévíz-Egregy: vasárnap az egregyi Rendezvény téren tartják a gyermeknapot. Aki Hévízen lesz, annak érdemes lesz kilátogatnia a városrészbe, ugyanis 14 órától – a teljesség igénye nélkül – kézműves foglalkozásokkal, állatsimogatóval, póni lovaglással, kalandparkkal, légvárral, mászófallal, rajzversennyel készülnek a szervezők.

Komárom: május 27-én (szombaton) éjszakai fürdőzés lesz a Brigetio Gyógyfürdőben. A program 20:30-kor kezdődik és az este folyamán három alkalommal szaunaszeánszokon is részt vehetnek az érdeklődők. Május 28-án ebben a fürdőben is megtartják a gyermeknapot. 11 órától jurtával, íjászkodással, kézműves programokkal készülnek, a szülőket egészség- és szépségsátorral várják, 16 órakor pedig bohócműsor veszi kezdetét.

Miskolctapolca: szombaton (május 27-én) éjszakai fürdőzést rendeznek a Barlangfürdőben, ami 20 órakor kezdődik és éjfélig tart. Az este folyamán – 21, 22 és 23 órakor – szaunaszeánszok is lesznek. Az éjszakai fürdőzésre a belépőjegy 2600 forintba kerül, de akinek van erre a napra érvényes jegye, az külön díj fizetése nélkül vehet részt az éjszakai programon.

Vasárnapra a Barlangfürdő is egy gyereknapi akcióval készül. Aki ezen a napon gyermek/diák fürdőbelépőt vásárol, az ajándékba kap egy gyermek/diák napi fürdőbelépőt – utalvány formájában. A 2700 forint értékű ajándékutalvány 2017. december 31-ig használható fel.

Tiszakécske: a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben május 28-án minden 14 év alatti vendég számára ingyenes a belépőjegy. Az apropót természetesen itt is a gyermeknap adja.

Zalakaros: a termálfürdőben május 27-én tartják meg a gyermeknapot. Erre a napra rajzversennyel,  aquafitnesszel, vízben totyogós gimnasztikával, lufihaver készítéssel és még sok más programmal készülnek.