Fürdős akciók és programok május 30. és június 5. között.

  • Éjszakai fürdőzésekkel, gyerekprogramokkal, koncertekkel indul a június.

  • Zalakaroson új játszóteret és kabalafigurát avatnak.

Budapest-Aquaworld: a budapesti élményfürdő szombaton, vasárnap és hétfőn pünkösdi programokkal várja a vendégeket. Ahogy ilyenkor megszokott, egész napos vizes játékokkal, vetélkedőkkel és gyerekfoglalkozásokkal készül az élményfürdő. A részletes programot megtalálja a fürdő honlapján.

Bükkszék: a település fürdőjében június 3-án és 4-én szaunaszeánszokat tartanak, amelyek mindkét nap 19 és 20 órakor kezdődnek. A termálfürdő a pünkösdi hétvége három napján meghosszabbított nyitvatartási idővel várja a vendégeket. Szombaton és vasárnap 9 és 22 óra között, hétfőn 9 és 19 óra között lesznek nyitva.

Cserkeszőlő: a település termálfürdőjében a pünkösdi programok már pénteken elkezdődnek. Június 2-án 21 órától a Csárdáskirálynő tekinthető meg a fürdő szabadtéri színpadán, az előadásra külön jegyek válthatók, amelyek az éjszakai fürdőzést is magukban foglalják. Szombaton és vasárnap több alkalommal is vízi tornát tartanak, de ezeken a napokon is lesznek fellépők, hétfő este pedig St. Martin ad koncertet a katolikus templomban. A programokról további információkat talál a fürdő weboldalán.

Hévíz: pünkösdi vigasságok lesznek szombattól hétfőig a Deák téren. Mindhárom nap 14 órától népi játszótéren szórakozhatnak a legkisebbek. Szombaton 20 órától a Roma Hungaricum ad koncertet, vasárnap este Charlie és az Abrakazabra együttes koncertje tekinthető meg, hétfőn pedig a Bergendy Szalonzenekar fog fellépni. A programok ingyenesek!

Igal: pünkösdi programokkal készül a június 3-5. közötti időszakra az Igali Gyógyfürdő is. Szombaton aqua-fitnesz és retró diszkó lesz, valamint fellép Bereczki Zoltán. Vasárnap 10 éves kor alatt ingyenes belépést biztosítanak, délután pedig zenés fürdőzést tartanak, majd érkezik a nap sztárvendége, Szabó Ádám harmonikaművész. Hétfőn pedig ügyességi versenyeken, játékokon vehetnek részt a vendégek.

Miskolctapolca: június 3-án, azaz szombaton éjszakai fürdőzést tartanak a Barlangfürdőben. Ezen a napon egészen éjfélig tart nyitva a fürdő és a szauna park. Az este folyamán három alkalommal szaunaszeánszok is lesznek: 21 órakor sós, 22 órakor mézes, 23 órakor jeges szeánszokkal készül a szaunamester.

Sárvár: éjszakai fürdőzéssel indul a június a Sárvári Termálfürdőben. Június 2-án (pénteken) 19 órakor kezdődik a fürdőzés, ahol a sztárvendég az Animal Cannibals lesz. Ezen az estén a szauna éjjel 1-ig, a fürdő éjjel 2-ig tart nyitva, a belépőjegy pedig 1900 forintba kerül.

Sárvári éjszakai fürdőzésTiszakécske: pünkösdi programokkal várja a vendégeket a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő június 3. és 5. között. A vendégek vízi tornán, fejtörőkön, pünkösdi király és királyné választáson is részt vehetnek. További részleteket talál a fürdő weboldalán.

Zalakaros: péntek délután átadják a termálfürdő új játszóterét. Szombaton, vasárnap és hétfőn vízi tornával kezdődik a nap, délutánonként pedig különféle gyerekfoglalkozásokat tartanak Pankival, aki a fürdő új kabalája.