Az első nyári hétvégén kedvező előszezoni árakkal, vasárnap és hétfőn pedig változatos programokkal várja a vendégeket a Hungarospa fürdőkomplexum.

A legtöbb vízi élményt a pünkösdi hosszú hétvégén is a hajdúszoboszlói Hungarospában találják. Különösen, hogy az előttünk álló hétvégén már teljes kapacitással fog működni a strandfürdő.

Ez azt jelenti, hogy összesen 13 szabadtéri medence közül választhatnak a fürdőzők. Az élmény-, pezsgő-, hullám-, gyermek-,pancsoló- és úszómedencék mellett a mediterrán tengerpartot idéző medencét is birtokba vehetik.

A gyógyfürdő és a strandfürdő most azért is jó választás lehet, mert június végéig még hétvégenként is az előszezoni árak érvényesek. Egy felnőtt napi belépő 1900 forintba, a gyermek, diák és nyugdíjas belépő pedig 1600 forintba kerül.

Hungarospa mediterrán tengerpartJúnius 4-én és 5-én, azaz vasárnap és hétfőn pedig programokkal is készülnek. Mindkét nap 14 órától Miki Mini Party lesz az Aqua-Palace élményfürdő gyermekvilágában. Vasárnap délután szaunaszeánszokon lehet részt venni az élményfürdő szaunavilágában. Szintén vasárnapi program lesz az esti habfürdőzés, ami 20 és 22 óra között kerül megrendezésre az Aqua-Palace-ban.

A hajdúszoboszlói fürdő hétvégi programjairól további információkat talál ide kattintva.