Fürdős programok és akciók április 19. és 23. között.

  • Április végéig két termálfürdő is akciós áron kínálja a tb-támogatott gyógykúrákat.

  • Családi fürdős programok is lesznek ezen a héten.

Budapest-Aquaworld: a fővárosi élményfürdőben április 22-én és 23-án, azaz szombat-vasárnap egész napos programokkal várják a vendégeket. Ez különféle vízi játékokat, vetélkedőket, versenyeket és zumbát takar – vasárnap „kalózos” tematika szerint.

Gyula: április 22-én (szombaton) Minimax családi napot tartanak a Gyulai Várfürdőben. Picicica vízi vetélkedőkkel, kézműves programokkal várja a legfiatalabb fürdővendégeket.

Győr: április 30-ig gyógyászati akció érhető el a Rába Quelle termálfürdőben. Ennek keretében a tb-támogatott, 60 darabos (4×15 alkalmas) kezelési csomag csak 12 ezer forintba kerül. Az igénybe vehető kezelések a következők: medencefürdő, kádfürdő, iszappakolás, súlyfürdő, orvosi gyógymasszázs, tangentor, víz alatti csoportos gyógytorna. Az akcióról további információkat talál a fürdő honlapján.

Hajdúszoboszló: a Hungarospában a hónap végéig még igénybe vehető a gyógyászati kezelésekre vonatkozó törzsvendég akció. Akik legalább már három gyógykúrán részt vettek, kedvezményt kapnak a tb-támogatott kúracsomag árából. Az akciós lehetőségről további részleteket olvashat ide kattintva.

Harkány: ezen a hétvégén is szaunaceremóniákkal várják a vendégeket a Harkányi Gyógyfürdőben. Szombaton méz-vanília, vasárnap narancs-teafa illatokkal készülnek a szaunamesterek. A programok mindkét nap 16 órakor kezdődnek.

Makó: április 27-ig két akciót is kínál a Hagymatikum fürdő. Ebben az időszakban a 14 éven aluliak számára a belépőjegy mindössze 500 forintba kerül (amúgy 1000 forint lenne). Emellett a 10+2 alkalomra érvényes bérletek árából 10 százalékos kedvezményt adnak. Utóbbi összevonható a Makói Kártya és a kistérségi kedvezmény nyújtotta árelőnnyel is.

Tiszakécske: új akció érhető el a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. Június 6-ig minden pénteken 30 százalékos kedvezményt adnak a 2 felnőtt és 1 gyermek részére szóló családi jegyek árából. Ez azt jelenti, hogy 4500 forint helyett 3150 forintért vásárolható meg a családi jegy.

Tiszakécske termálZalakaros: április 21-én, azaz pénteken szaunaszeánszot tartanak a zalakarosi termálfürdőben. Virágos, fás illatokkal várják a  szaunázás kedvelőit 11 és 15 órakor.