• Múlt hétvégén tartották országszerte a Strandok Éjszakáját, viszont az időjárás sokakat elriaszthatott az esti fürdőzéstől, néhol az előre meghirdetett programokat is lemondták.

  • Összegyűjtöttünk ezért néhány olyan termálfürdőt, ahol akár ezen a hétvégén, akár a következő hetekben pótolható az éjszakai fürdőzés.

Cegléd: a Ceglédi Gyógyfürdőben akár minden hétvégén bepótolhatjuk a Strandok Éjszakáját, hiszen a szombatonként meghosszabbított nyitvatartással várják a vendégeket. Augusztus 6-án zenés programmal kötik össze az esti fürdőzést 20 óra és éjfél között. Az éjszakai belépőjegy 3000 forintba kerül.

Cserkeszőlő: éjszakai strand fesztivál lesz augusztus 6-án a Cserkeszőlő Fürdőben. A 21 óra és éjjel 1 közötti programon DJ Páz szolgáltatja a zenét, valamint fellép Rico és Miss Mood, továbbá az AK26. Az éjszakai fürdőbelépő ára 3000 forint, helyi lakosoknak 1500 forint.

Debrecen: augusztus 6-án, szombaton éjszakai fürdőzés lesz az Aquaticum Strandfürdőben. A medencéket ezen a napon csak éjfélkor zárják, a zenéről DJ Maci gondoskodik és az este folyamán LED táncosok is fellépnek.

Aquaticum Nagyerdő Strandfürdő

Eger: az Egri Termálfürdőben jó kis éjszakai fürdőzéseket szoktak tartani, amit programokkal is összekötnek. Így lesz ez augusztus 6-án is, amikor az esti fürdőzés idején Manic N, Andy State és Ben Miles gondoskodnak a jó hangulatról.

Magyarhertelend: augusztus 6-án és 7-én tizedik alkalommal rendezik meg a Hertelendi Fürdőfesztivált. A termálfürdő számos programmal, sztárfellépővel készül a hétvégére, valamint szombaton 23 óráig lesznek nyitva és folyékony tűzijátékot is tartanak.

Sárvár: a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben rendszeresek az éjszakai fürdőzések, a következő esti programot majd augusztus 20-án tartják. Most szombaton (augusztus 6.) pedig egy különlegesség is lesz a fürdő melletti kalandparkban, ahol éjszakai kötélpályázást rendeznek. A vendégek 20 órától éjfélig vehetik igénybe a kötélpályákat, a mászófalat és a szervezők helyben főzött teával, élő akusztikus zenével is készülnek az eseményre.

Szigetvár: augusztus 13-án, azaz majd jövő szombaton éjszakai fürdőzést rendeznek a Szigetvári Gyógyfürdőben. A 21 órától éjfélig tartó programra a belépő 2000 forintba, Szigetvár kártyával 1200 forintba kerül.