A strandélmények mellé nyereményjáték, koncertek és sok-sok ajándék várja az idén 60 éves büki gyógyfürdő vendégeit. Játsszon, pihenjen, szerezzen élményeket Bükfürdőn!

Sokan a gyógyvíz jótékony hatása miatt ismerik és keresik évtizedek óta a büki gyógyfürdőt, ezt a szokást érdemes megtartani, ezzel együtt viszont felfedezésre várnak strand-, sport- és spa-élmények is Bükfürdőn!

A gyógyvízben fürdőzés mellé a legkisebbektől a fiatalokig minden korosztálynak kínál fürdő-élményt az idén 60 éves létesítmény. Szabadtéri és beltéri csúszdák sorával felszerelt a büki gyógyfürdő, úszó- és élménymedencék a hőségben és az esős napokon is várják a vendégeket.

A 14 hektáros park az aktív és a passzív pihenés helyszíne a sportpályákkal és az ugyancsak ingyenesen használható függőágyakkal.

Az elmúlt hatvan évben szolgáltatások és termékek sora épült a büki gyógyvízre: ezekből nyerhet ízelítőt, aki benevez a jubileumi nyereményjátékra. A QR-kód egy kérdéssorra mutat, a helyesen válaszolók között hatvan ajándékot sorsolnak ki szeptember 1-jén.

Bükfürdő fürdő szabadtéri medence

Büki gyógyvízből készült kozmetikumok és fürdőbelépők, masszázsutalványok mellett nyerhet egy három éjszakára szóló pihenést az idén megújult Hunguest Bük szállodában, vagy két éjszakára szóló meghívót a Greenfield hotelbe, szerencsés gazdájára vár kettő, Apartman Hotelbe szóló pihenés, és mozijegyek a Funcity-be! A szórakoztató-központba élménycsomagokat is nyerhetnek játékosaink, és büki, bükfürdői vacsorákat is kisorsolunk, meg Nestlé Purina ajándékcsomagokat!

Érdemes meggyőződni arról, hogy a fejlődésről, a bővülésről szólt az elmúlt hatvan év Bükfürdőn, mára az egész család kikapcsolódását szolgálja a fürdő, ahol sok-sok pénztárcabarát érv (is) szól a strandolás mellett. Például a belépés 6 éves korig ingyenes, diákjegyet 18 éven felüliek is válthatnak, hiszen aki nappali tagozaton tanul, jogosult a diákbelépőre Bükfürdőn.

Bükfürdő fürdő csúszda

Nem lenne teljes a nyár élménye és a fürdőszületésnap sem, ha nem lennének zenés éjszakai fürdőzések! 1962. augusztus 19-én nyitott a büki gyógyfürdő, a születésnapon lesz alkalom bulizenés aláfestéssel fürdőzni a Bükfürdő Thermal & Spa élménymedencéiben. Gyerekprogramokkal, koncertekkel, tüzes koktélshow-val és tűzijátékkal is ünnepel augusztus 19-én, 20-án és 21-én a büki gyógyfürdő!

Bükfürdő esti fürdőzés