• Ezen a héten több olyan fürdős program is lesz, ahol sztárfellépők is tiszteletüket teszik.

  • Mezőkövesden Majka ad élő koncertet, de éjszakai fürdőzésekből és strand roadshow-kból sem lesz hiány.

Celldömölk: motoros piknik és éjszakai fürdőzés lesz július 23-án a Vulkán Gyógy- és Élményfürdőben. Napközben kutyás agility és streetfighter bemutatót is tartanak, a fáklyás éjszakai fürdőzésre pedig 20 óra és éjfél között kerül sor.

Debrecen: július 21-én és 22-én a DM napvédelmi roadshow látogat el az Aquaticum Strandfürdőbe. A vendégeket játékos feladatokkal, ingyenes naptejjel várják. Ezen a héten szombaton és vasárnap a gyerekek sem fognak unatkozni a strandon, hiszen csillámos testfestést és kézműves foglalkozásokat is tartanak.

Gyomaendrőd: július 22-én, pénteken éjszakai fürdőzés lesz a Liget Gyógyfürdőben. A zenés program 20 órától éjfélig fog tartani, az esti belépőjegy egységesen 1500 forintba kerül.

Igal: július 23-án, szombaton Tök jó Nap lesz az Igali Gyógyfürdőben. Ezen a napon tökös ételek bemutatójával, kóstolójával várják a vendégeket, akik ezen felül ingyenes egészségügyi szűréseken is részt vehetnek. 15:30-kor sztárvendégként Bunyós Pityu lép fel a fürdőben.

Komárom: a Czanik Balázs-féle Strand Roadshow július 24-én a Brigetio Gyógyfürdőbe látogat el. 10 órától kezdődően ügyességi játékokkal, közös edzéssel, vetélkedővel, nyereményjátékkal, életmód tanácsadással és Pölöskei szörp kóstolással várják a fürdőzőket.

Magyarhertelend: július 24-én, azaz most vasárnap Gájer Bálint koncert lesz a Hertelendi Termálfürdő színpadán.

Makó: fürdőfesztivált tartanak július 23-án és 24-én a Hagymatikum fürdőben. Szombat délután gyerekműsor lesz, majd fellép a Unique és Kozma Orsi is, vasárnap pedig Pál Dénes lesz a fürdő sztárvendége.

Mezőkövesd: a Zsóry Napok alkalmából július 22-én, pénteken Majka ad élő koncertet a Zsóry Gyógyfürdőben. A 21 órakor kezdődő koncertre 4000 forintba kerül a belépő. Szombaton, azaz július 23-án pedig többen is fellépnek 14 órától kezdődően: Peter Srámek, ABBA System, Soltész Rezső, Desperado és Baby Gabi. A szombati programok a normál fürdőbelépővel látogathatók. A programokkal kapcsolatban minden tudnivalót megtalál a fürdő honlapján.