• Egész színes az előttünk álló hétvége fürdős programkínálata.

  • Fürdőfesztiválok, esti fürdőzések, éjszakai szaunaprogramok is lesznek.

Bogács: július 16-17-én, azaz most hétvégén 22. alkalommal rendezik meg a Bogácsi Fürdőfesztivált. A programok közé tartozik a fürdő szépe választás, vízi torna, családi vízi vetélkedő, kézműves programok és vízi disco. Szombaton 18 órától Péter Szabó Szilvia ad koncertet a bogácsi fürdőben.

Cserkeszőlő: július 15-én és 16-án tartják a Cserke Vitéz Napokat a cserkeszőlői Fürdő utcában. A két nap során az ingyenes rendezvényen számos ismert énekes és zenekar fog fellépni. A teljesség igénye nélkül a Kozmix, Josh és Betti, Sipos F. Tamás, a Delta és Fenyő Miklós is a fellépők sorába tartozik. A teljes programot megnézheti a település honlapján.

Csongrád: július 15-én, azaz most pénteken éjszakai fürdőzés lesz a Csongrádi Gyógyfürdőben. Az éjfélig tartó program idején DJ és tűzzsonglőrök szórakoztatják a vendégeket, akik akár szaunaszeánszokon is részt vehetnek.

Eger: pénteken és szombaton is éjszakai fürdőzés lesz az Egri Termálfürdőben. Ráadásul nem csak egy szimpla esti fürdőzésről van szó, hiszen pénteken Tóth Andi fog fellépni, szombaton pedig medencés mozizásra kerül sor, a Csaló Csajok című filmet nézhetik meg a fürdőzők.

Hajdúböszörmény: fürdőbált és retró discót tartanak július 16-án a Bocskai Gyógyfürdőben. A 21 órától éjjel 2-ig tartó programra a belépőjegy egységesen 2500 forintba kerül.

Hajdúnánás: július 16-án zenés éjszakai fürdőzést rendeznek a Hajdúnánási Gyógyfürdőben. A 20 órától éjjel 1-ig tartó eseményen buborék-show-val és lézer-show-val is szórakoztatják a fürdőzőket. A két tanmedence és a két gyógymedence áll a vendégek rendelkezésére.

Miskolctapolca: élőzenés éjszakai fürdőzést tartanak július 16-án (szombaton) a Miskolctapolca Barlangfürdőben. A vendégek az este folyamán három szaunafelöntésen is részt vehetnek. A 23 óráig tartó programra a fürdőbelépő 3400 forintba, a szaunaestre is érvényes jegy pedig 4700 forintba kerül.

Szentgotthárd: július 16-án zenés éjszakai fürdőzéssel várja vendégeit a szentgotthárdi élményfürdő. A kaput 21 órakor nyitják és fürdő éjjel 2-ig lesz nyitva. Az este folyamán 5 szaunaszeánszot is tartanak. Az éjszakai fürdőzésre szóló belépő felnőtteknek 2900 forintba, gyerekeknek 2400 forintba kerül, a szaunába is érvényes jegy ára 4400 forint, a felöntéseken pedig alkalmanként 600 forintért vehetnek részt.

Szigetvár: éjszakai fürdőzés lesz a Szigetvári Gyógyfürdőben. A július 16-i esti fürdőzés 21 órától éjjel 1-ig fog tartani. A belépő 1900 forintba kerül, de a Szigetvár Kártyával rendelkező vendégek számára csak 1140 forint a jegy. Egy nyári akciót is hirdetett a gyógyfürdő: hétfőtől péntekig (az ünnepnapok kivételével) 17 órától 1200 forintba kerül a fürdőbelépő, a délutáni kedvezmény augusztus 31-ig érvényes.

Zalaszentgrót: retró fesztivált tartanak a Zalaszentgróti Termálfürdőben. A július 16-án a Desperado, DJ Dominique, Krisz Rudi és Thomx is fellép a fürdőben. A 19 órakor kezdődő programra elővételben 3000 forintért, a helyszínen 4000 forintért váltható belépő.