• A Strandok Éjszakája majd csak a hónap végén lesz, de már ezen a hétvégén is rengeteg helyen tartanak esti fürdőzéseket.

  • Különleges, sztárfellépőket is felvonultató hétvégi programsorozatot rendeznek Igalon és Sárváron is.

Cegléd: a legjobb retró slágerekkel tarkított éjszakai fürdőzés lesz július 9-én a Ceglédi Gyógyfürdőben. A 20 órától egészen éjjel 2-ig tartó programra a belépőjegy 2600 forintba kerül.

Cserkeszőlő: július 10-én (vasárnap) strand délután lesz a Cserkeszőlői Fürdőben, aminek keretében Dévényi Tibi bácsi várja a vendégeket.

Debrecen: július 9-én, azaz szombaton éjszakai fürdőzést tartanak az Aquaticum Strandfürdőben. A zenés program 19 órakor kezdődik, a medencéket pedig csak éjfélkor zárják.

Eger: július 8-án és 9-én, tehát pénteken és szombaton is lesz éjszakai fürdőzés az Egri Termálfürdőben. Péntek este a fürdőzés egy filmvetítéssel (Ponyvaregény) egészül ki, szombaton pedig DJ Hütter biztosítja a jó hangulatot. A 19 óra és éjjel 1 közötti fürdőzésre a belépő 2490 forintba kerül, egrieknek ugyanez 1790 forint.

Hajdúböszörmény: strandbál és éjszakai fürdőzés lesz július 9-én a Bocskai Gyógyfürdőben. A 21 órától éjjel 2-ig tartó programon a zenéről DJ gondoskodik. Az esti belépő 2500 forintba kerül.

Igal: július 9-10-én, szombat-vasárnap tartják az Igali Fürdő Napokat. Szombat délután a külső termálmedencénél zenés fürdőzéssel várják a vendégeket, 14:30-kor a Desperado, 16:00-kor pedig Jolly fog fellépni. Vasárnap a 10 év alattiaknak ingyenes a belépés, a kicsik népi játékokkal, trambulinnal, ugrálóvárral, játszóházzal üthetik el az időt. 16 órakor kezdődik a Szeleburdi meseszínház műsora, 17 órától pedig csúszdaversenyt rendeznek a gyerekeknek Igalon.

Kecskemét: éjszakai fürdőzéssel készül július 8-ra a Kecskeméti Fürdő. A kaput 21 órakor nyitják, a medencéket csak fél 1-kor zárják, a kettő között a legjobb zenékkel szórakoztatják a vendégeket. Az esti jegy ára 2500 forint.

Miskolctapolca: július 9-én éjszakai fürdőzést tartanak az Ellipsum élményfürdőben. 20 óra és éjfél között a Relax csarnok négy beltéri medencéje és a kültéri ülőmedence áll a fürdőzők rendelkezésére. Az esti fürdőbelépő ára egységesen 4570 forint.

Sárvár: július 8-10. között Beach Food Festival lesz a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben. Sok egyéb program mellett pénteken fellép Zoltán Erika és az Irigy Hónaljmirigy, szombat és vasárnap délután pedig főzőshow is lesz. Pénteken és szombaton – éjjel 1-ig tartó – éjszakai fürdőzéssel is várják a vendégeket.