• Többféle kedvezményt kínálnak ezen a héten a fürdők, rövidebb és több hónapig érvényes akciókat is találni.

  • Tiszakécskén éjszakai fürdőzést tartanak a héten, Miskolctapolcán pedig a jubiláló kagylómedencét ünneplik.

Bükfürdő: azok a bükfürdői vendégek, akik szeptember 9. és október 15. között bármilyen testkezelést és Kraxenofen alpesi széna gőzfülke kezelést egyidejűleg vesznek igénybe, ajándékot kapnak: egy Bükfürdő Cosmetics hidratáló kézkrémet.

Cegléd: ismét elérhető a ceglédi fürdő felező csütörtök akciója. Ez azt jelenti, hogy csütörtökönként minden napijegy árából 50 százalékos kedvezményt nyújtanak. Ez a teljes árú és a kedvezményes jegyekre is érvényes.

Hajdúszoboszló: az Aqua-Palace élményfürdőben hétköznapokon a gyermek belépőt (7 év alatt) ingyenesen biztosítják a kisgyerekes családok számára. Az akció szeptember 9-től október 15-ig tart. Szeptemberben a fürdő aquaparkjában érvényes a „dupla csúszás” nevű akció. Ez azt jelenti, hogy szombat és vasárnap délután a 2 órás belépő áráért 4 órán át csúszdázhatnak a vendégek a Hungarospában.

Igal: őszi csomagajánlattal várja vendégeit az Igali Gyógyfürdő. Ez egy egész napos, szaunavilág-használatot is magában foglaló fürdőbelépőt, továbbá egy 30 perces masszázst tartalmaz. A csomag ára 5600 forint helyett 4500 forintba kerül. A kedvezményes csomag szeptember 9. és október 15. között vásárolható meg.

Miskolctapolca: szeptember 12-én ünneplik a Barlangfürdő ikonikus kagylómedencéjének a születésnapját. Az 50 éves jubileum alkalmából ezen a napon a gyerekeket ingyenes ugrálóvárral és lufikkal várják. Ezen felül 10 perces ingyenes masszázst is igénybe vehetnek a vendégek. 11, 14 és 16 órakor aquafitneszt tartanak és különleges „kagyló” desszertekkel is készül a fürdő erre a napra.

Sárvár: a nyugdíjasoknak megéri keddenként felkeresni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőt. A hét második napján ugyanis az úgynevezett ONYFI igazolvánnyal rendelkező vendégek 1100 forintért válthatnak napi belépőjegyet. Az akció december 22-ig minden keddre érvényes, egyetlen nap (október 27.) kivételével.

Tiszakécske: szeptember 12-én, azaz most szombaton éjszakai fürdőzést tartanak a Barack Gyógy- és Élményfürdőben. A fürdő ezen a napon éjfélig lesz nyitva. 18 és 19 órától szaunaszeánszokon is részt vehetnek a vendégek, 20 órától pedig filmvetítés lesz a termálmedencénél. Hamarosan futóversenyt is rendeznek Tiszakécskén, amiről ide kattintva olvashat további információkat.

Zalakaros: érdemes a héten megvásárolni a Nők Lapját, ugyanis a lapban található kupon 15 százalék kedvezményt biztosít a komplex fürdőbelépő árából Zalakaroson. A kupon szeptember 11. és november 30. között váltható be a kiemelt időszak (október 23 – november 1.) kivételével.