• Az idősebb korosztály számára többféle akciót is kínálnak a fürdők, de gyerekkedvezményre is akad példa.

  • A hétvégén Subaru találkozót is el lehet csípni és különleges szaunaprogramokon is részt vehetnek.

Debrecen: szeptember 19-én, azaz most szombaton Subaru találkozót tartanak Debrecenben. Ennek keretében szombaton 13-tól 17 óráig az autók az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő teraszán sorakoznak fel. Ez várhatóan 40-50 autót jelent. Ritka az ilyen program, érdemes lesz megnézni.

Hajdúnánás:  szeptember 15-től őszindító akciót hirdetett a Hajdúnánási Gyógyfürdő. Minden kedden a nyugdíjas vendégek mindössze 1200 forintért válthatnak napi belépőt. Szerdánként pedig a szauna kombinált belépőt 2000 forintért kínálják. Az akció visszavonásig érvényes.

Hajdúszoboszló: a „Magyarország ősszel is vár” akció keretén belül egy kedvezménnyel várja vendégeit az Aqua-Palace fedett élményfürdő: október 15-ig (hétköznapokon) a gyermek belépőt (7 éves kor alatt) ingyen biztosítják a családosok számára.

Igal: október 15-ig kedvezményes belépőcsomagot kínál az Igali Gyógyfürdő. Ez egy egész napos fürdőbelépőt tartalmaz, szaunavilág használattal, továbbá egy 30 perces masszázst. A csomag ára 5600 helyett 4500 forint.

Makó: októberre és novemberre egy speciális, nyugdíjas bérletet kínál a Hagymatikum fürdő. A havi bérlet ára 10 ezer forint, de a kistérségi nyugdíjasoknak ez 7000, a Makó kártyával rendelkező nyugdíjasoknak pedig csak 5000 forintba kerül. A bérlet hétfőtől péntekig érvényes, ez alól az egyetlen kivételt majd október 23-a jelenti.

Miskolctapolca: szeptember 19-én Szauna Kaland néven szaunaestet rendeznek a Barlangfürdőben. A 19:30-tól éjfélig tartó különleges programra 3900 forintért váltható belépő.

Sárvár: jeles nap lesz szeptember 18-a, péntek a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben. Egyrészt ezen a napon Black Friday akció érvényes, ami azt jelenti, hogy az ajándékutalvány formájában fürdőbelépőt, masszázst, kezelést, vagy szálláshely-szolgáltatást vásárolók 20 százalékos kedvezményben részesülnek. Ehhez az online felületen a BF20 promóciós kódot kell megadni. A megvásárolt utalványok 2 évig érvényesek! Szintén ezen a napon éjszakai fürdőzést is tartanak, ami 19 órától kezdődik. A fürdő és a szaunavilág is éjjel 1-ig lesz nyitva. Az esti zenés programra 2100 forintért váltható fürdőbelépő, a szaunabelépő ára pedig 1000 forint.

Tiszakécske: nyereményjátékot hirdetett a Barack Gyógy- és Élményfürdő. Akik szeptemberben 10 alkalomra szóló szaunabérletet vásárolnak, azok között egy 10 ezer forint értékű fürdős ajándékcsomagot sorsolnak ki. Ezen felül minden bérletvásárló egy 1000 forintos wellness kupont is ajándékba kap, ami testkezelések és masszázsok igénybevétele esetén használható fel.