• Hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Barack Thermal Resort Futófesztivál.

  • A kisgyerekektől az idősekig minden korosztályt várnak a megmérettetésre.

Első alkalommal 2015 júniusában rendezték meg Tiszakécskén a helyi üdülőkomplexum által támogatott – akkori nevén – Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő Félmaratont. Azóta már hagyománnyá vált a sportesemény, ami a fő támogatóval együtt új nevet kapott, így 2020-ban már a Barack Thermal Resort Futófesztivállal várják az érdeklődőket.

Eredetileg tavasszal került volna megrendezésre a verseny, azonban a járványhelyzet miatt átkerült szeptember 19-re. Az egészséges életmódot népszerűsítő sportrendezvényen 7, 14, 21 és 28 km-es távon lehet indulni, egyéniben, vagy csapatban, az életkorra vonatkozó megkötés nélkül. A nevezési díj pedig – többek között – egy belépőt is tartalmaz a Barack Thermal Resort fürdőjébe.

A ide kattintva minden lényeges információt megtalálnak a futóversenyről, valamint a nevezés menetéről. Akár az esemény napján, a helyszínen is lehet nevezni, viszont ezt érdemes előbb megejteni, ugyanis ebben az esetben jelentős kedvezményt biztosítanak a díjból.

futóverseny futásAmennyiben szállást foglalna a verseny idejére, akkor a Barack Thermal Resort által biztosított lehetőségekről (kemping, apartmanok, négycsillagos szálloda) ide kattintva tájékozódhat.