• Gyerekprogramok, olcsóbb diákbelépők, nyárzáró zenés programok is lesznek ezen a héten.

  • Tiszakécskén a belépőjegycsomagot vásároló vendégek ajándék törölközőt kapnak.

Budapest: ez nem is annyira akció, hanem inkább egy tipp azoknak, akik amúgy sem dolgoznának szombaton, ami ezen a héten munkanap lesz. A Budapest Gyógyfürdői Zrt.-hez tartozó fürdőkben ugyanis augusztus 29-én a hétköznapi jegyárak lesznek érvényben. Ez némelyik fürdőnél elég jelentős kedvezményt jelent, hiszen például a Rudas esetében egy minden zónába érvényes napijegy hétvégén 5900, hétköznap 4900 forintba kerül.

Hajdúszoboszló: már csak augusztus 31-ig érvényes a Hungarospa strandjának Kajla kedvezménye. Ez azt jelenti, hogy a Kajla útlevéllel rendelkező gyerekek 500 forintos kedvezménnyel, 1800 forintért válthatnak strandbelépőt.

Kecskemét: augusztus 29-én és 30-án 14 és 18 óra között gyerekprogramok lesznek a Kecskeméti Fürdőben. A kicsiket ügyességi feladatokkal, vetélkedőkkel, medencés és szárazföldi játékokkal várják.

Lenti: augusztus 30-án nyárbúcsúztató gyereknapot tartanak a Lenti Termálfürdőben. Déltől kezdődően számos programmal készülnek: kreatív sarok, rajzverseny, vizes vetélkedő, csúszdaverseny, kutyasuli bemutató is várja a legfiatalabb fürdővendégeket.

Magyarhertelend: rengeteg program volt idén nyáron a Hertelendi Termálfürdőben és a nyár utolsó hétvégéje sem lesz ez alól kivétel. Augusztus 29-én, 18 órától zenés fürdőzés veszi kezdetét kívánságműsorral és interaktív játékokkal.

Makó: augusztus 29-én és 30-án szezonzáró hétvége lesz a Hagymatikum fürdőben. Szombat délután strandpartyt tartanak rádiós kívánságműsorral, aquafitnesszel, táncbemutatóval, játékos vetélkedőkkel. Vasárnap délután DJ biztosítja a jó hangulatot, valamint a gyerekeket kézműves foglalkozásokkal, csillámtetoválással várják.

Mórahalom: augusztus 24. és 28. között Mórahalmi Strandhét lesz a város termálfürdőjében. Ez azt jelenti, hogy a városkártyával rendelkező mórahalmi lakosok számára ingyenes a belépés a mórahalmi fürdőbe. A városkártya az interneten is igényelhető.

Tiszakécske: a Barack Gyógy- és Élményfürdő egy nyár végi akciót hirdetett az augusztus 24. és 31. közötti időszakra. Akik 2 darab 10 alkalmas fürdőbelépőt vásárolnak, azok egy wellness törölközőt kapnak ajándékba. A megvásárolt jegycsomag a kiállítástól számítva egy évig érvényes.