• Kisebb strandok éjszakája lesz a hosszú hétvégén, annyira sok helyen tartanak esti programokat.

  • Mezőkövesden újra megnyitott a fedett élményfürdő, ami kedvező árú kiegészítő jeggyel vehető igénybe.

Cegléd: esti szaunaest és éjszakai fürdőzés lesz augusztus 22-én (szombaton) a ceglédi fürdőben. A program 20 órakor kezdődik és az este folyamán négy alkalommal tartanak szaunafelöntéseket. A belépő ára 2500 forint.

Celldömölk: augusztus 20-án ünneplik a Vulkánfürdő születésnapját. Ebből az alkalomból – többek között – tűzoltó, zumba és agility bemutatóval, ugrálóvárral, kirakodóvásárral, közös tortázással és habpartyval várják a fürdőzőket. Ezen a napon a felnőtt, diák, gyermek napijegy mindössze 1390 forintba, a nyugdíjas napijegy pedig csak 990 forintba kerül. (Kedden és szerdán viszont technikai okok miatt zárva tart(ott) a fürdő).

Cserkeszőlő: ünnepi éjszakai fürdőzés lesz augusztus 20-án a cserkeszőlői fürdőben. Fellép Dévényi Tibi bácsi, éjjel aqua zumba is lesz, valamint vízi tűzijátékot és láng show-t is tartanak. A 21:30-tól éjjel 2-ig tartó programra 2700 forintért váltható belépő.

Debrecen: augusztus 22-én (szombaton) éjszakai fürdőzést rendeznek a vadonatúj Aquaticum strandfürdőben. A zenés fürdőzés 19 órakor kezdődik és egészen éjfélig fog tartani.

Hajdúnánás: augusztus 20-án többféle programot is tartanak a Hajdúnánási Gyógyfürdőben. Napközben csúszdaverseny és arcfestés lesz. 20:30-tól éjjel 1-ig pedig éjszakai fürdőzés veszi kezdetét: hastánc show-val, hot men dance-szel.

Magyarhertelend: a hosszú hétvége minden napjára készül valamilyen meglepetéssel a Hertelendi Termálfürdő. 20-án retro partyt és kívánságműsort tartanak, 21-én 18 órától éjfélig éjszakai fürdőzés lesz, 22-én délután zenés fürdőzést és gálakoncertet, este pedig ismét éjszakai fürdőzést tartanak. 23-án délutáni zenés fürdőzéssel várják a Magyarhertelendre érkező vendégeket.

Mezőkövesd: a héten újra megnyitott a Zsóry fürdő fedett élményfürdője is. Ebből az alkalomból egy akciót hirdettek: az uszodát és az élményfürdőt magában foglaló fürdőegység hétköznapokon mindössze 1000 forintos, hétvégén és ünnepnapokon pedig 1500 forintos kiegészítő jegy ellenében látogatható.

Miskolctapolca: augusztus 22-én, azaz most szombaton Aquatrip néven egész napos (és estébe nyúló) zenés partyval várják a Barlangfürdőbe érkezőket. A déltől éjjel 2-ig tartó programról minden információt megtalál a fürdő honlapján.

Pápa: augusztus 20-án játszónappal várja vendégeit a Várkertfürdő. 13-tól 17 óráig játékokkal és aktív sportos feladatokkal várják a legfiatalabb fürdővendégeket.

Sárvár: augusztus 21-én zenés éjszakai fürdőzést rendeznek a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben. A program 19 órakor kezdődik és a fürdő, valamint a szaunavilág is éjjel 1-ig tart nyitva. Az esti fürdőbelépő 2100 forintba, a szaunabelépő 1000 forintba kerül.

Túrkeve: augusztus 21-én (pénteken) nyárzáró éjszakai fürdőzés lesz a Túrkeve Termálfürdőben. A jó hangulatról két DJ gondoskodik és habpartyt is tartanak. Az esti belépőjegy ára 1300 forint.

Zalakaros: sárkányhajó derbit rendeznek augusztus 22-én (szombaton) a Zalakarosi Fürdőben. A megmérettetés helyszíne a strandi sportmedence lesz.