• Egész sok fürdőben hirdettek erre a hétre éjszakai fürdőzést.

  • Családi programokon is részt vehetnek az érdeklődők, de csúszdaakciót is találni.

Dávod: augusztus 15-én (szombaton) éjszakai retro partyt tartanak a Dávodi Strandfürdőben. A program 20 órától egészen éjfélig tart, az esti belépő 1490 forintba kerül.

Debrecen: augusztus 14-én (pénteken) éjszakai fürdőzés lesz az Aquaticum Strandfürdőben. A program 19 órakor veszi kezdetét, a medencezárásra pedig 23:30-kor kerül sor. Az esti fürdőzésre a napközben megváltott jegyek, valamint a bérletek is érvényesek, külön erre a programra pedig fejenként 2550 forintért váltható belépőjegy.

Hajdúszoboszló: érdemes tudni, hogy még augusztus 31-ig tart a Hungarospa strandfürdő Kajla kedvezménye. Ez azt jelenti, hogy a Kajla útlevéllel rendelkező gyerekek 2300 helyett 1800 forintért válthatnak strandbelépőt.

Lenti: augusztus 16-án (vasárnap) sportnapot tartanak a Lenti Termálfürdőben. 11 órától kezdődően rengeteg programmal várják a vendégeket: aquafitness, vizes vetélkedő, kötélhúzó verseny, csúszdaverseny, spinning bemutató, rajzverseny, kreatív sarok, egészségügyi szűrések. Erről további részleteket talál a fürdő honlapján.

Mezőkövesd: a nyári szezon végéig érvényes a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő csúszdaparkos akciója. Ennek keretében az aquaparkba érvényes kiegészítő jegy mindössze 1000 forintba kerül.

Mórahalom: augusztus 15-én (szombaton) Kánikula Party kerül megrendezésre a mórahalmi fürdőben. 8-tól 22 óráig strandzenével, koktélokkal, nyereményekkel, bikinivadász versennyel és szauna partyval várják a vendégeket.

Sárvár: hagyományosan majdnem mindig péntekre esnek a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben tartott éjszakai fürdőzések. Most sem lesz másként, hiszen augusztus 14-én tartják a következő esti fürdőzést. Mind a fürdő, mind a szauna éjjel 1-ig lesz nyitva. Az esti fürdőbelépő ára 19 órától 1900 forint, a szaunába érvényes jegy pedig 1000 forintba kerül.

Túrkeve: augusztus 13-án (csütörtökön) éjszakai fürdőzést tartanak a Túrkeve Termálfürdőben. A zenés, habpartyval egybekötött fürdőzés 19 órakor kezdődik, az esti belépő ára 1300 forint.

Zalakaros: vízibomba csata lesz a Zalakarosi Fürdőben augusztus 15-én, a játékra 11 órától lehet jelentkezni az animátoroknál.