• Ismét elérhető egy közkedvelt nyugdíjas kedvezmény Sárváron, a Fejér megyei lakosokat pedig kedvező gyógyászati csomaggal várják Agárdon.

  • Több fürdőben is szaunaszeánszokat tartanak.

Agárd: gyógyászati akcióval várja a Fejér megyei nyugdíjasokat az Agárdi Termálfürdő. A 60 darabos tb-s kúracsomagot 25 500 forintért vehetik igénybe a megyében élők. A gárdonyi, agárdi, dinnyési lakosoknak további kedvezmény jár: nekik ugyanez 22 500 forintba kerül. Az akció december 23-ig tart és minden további információt megtalál róla a fürdő honlapján.

Debrecen: az Aquaticum Mediterrán élményfürdő szaunavilágában a hét minden egyes napján szaunaprogramokkal várják a vendégeket. Hétköznapokon 18 órától kezdődően három, hétvégén 16 órától kezdődően négy felöntést tartanak. A szaunaszeánszokon hétköznap 300, hétvégén 400 forintért vehetnek részt.

Magyarhertelend: szeptember elsejétől újra elérhetők a Hertelendi Termálfürdő hétköznapi akciói. Hétfőnként a fürdő mellett a szaunavilág használatát, valamint három szaunaszeánszot is magában foglaló belépő 3000 forintért vásárolható meg. Keddenként az összes egész napos jegy árából 50 százalékos kedvezményt nyújtanak. Szerdánként szaunaszeánszokkal várják a fürdőzőket. Csütörtökönként a belépőjegy árának 50 százaléka levásárolható a fürdő megújult éttermében. A kedvezmények visszavonásig érvényesek, de a hétköznapra eső ünnepnapokon nem lesznek elérhetők.

Pápa: szeptember 5-én szaunaest lesz a Várkertfürdőben. 18:30-tól 21:30-ig óránként tartanak szaunafelöntéseket. A vendégeket limonádéval és gyümölcsökkel is várják. A négy szaunaprogramot tartalmazó programra 3500 forintért váltható belépő.

Sárvár: szeptember elseje óta ismét elérhető a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő közkedvelt akciója, a nyugdíjas kedd. Ez azt jelenti, hogy a hét második napján az ONYFI igazolvánnyal rendelkező vendégek kedvező áron – 1100 forintért – válthatnak fürdőbelépőt. Az akció egészen december 22-ig tart, ez alól majd csak október 27. lesz kivétel.

Tiszakécske: érdemes tudni, hogy a Barack Gyógy- és Élményfürdőben szeptember elsejétől újraindulnak a társadalombiztosítás által támogatott fürdőgyógyászati kezelések. A csúszdázást kedvelők számára jó hír, hogy a fürdő idén átadott új csúszdaparkja szeptember végéig üzemel. Jó idő esetén hétköznap a családi és az anakonda csúszda működik, ami hétvégén a raftinga csúszdával egészül ki.

Zalakaros: jó dolguk lesz ezen a hétvégén a zalakarosi lakosoknak, ugyanis a fürdő megnyitásának az évfordulója alkalmából szeptember 5-én és 6-án 55 forintért válthatnak belépőt. Szeptember 4-6. között a szaunázás szerelmeseinek is érdemes lesz felkeresniük a Zalakarosi Fürdőt, ugyanis vital szauna hétvégét rendeznek. Ez azt jelenti, hogy a hét utolsó három napján délutánonként négy szaunaprogramok vehetnek részt.