• A héten több termálfürdőben is nőnapi akciókkal és programokkal készülnek.
  • Van, ahol kedvezményes belépőjeggyel, máshol koncerttel, vagy éppen akciós wellness szolgáltatásokkal várják a hölgyeket.

Budapest: az Aquaworld élményfürdőben folytatódik a tematikus hétvégék sorozata. Most szombaton (március 7.) szuperhősös napot, vasárnap (március 8.) pedig nőnapot tartanak. Mindkét nap 10-től 18 óráig vízi vetélkedőkön, versenyeken és gyerekfoglalkozásokon vehetnek részt az érdeklődők.

Cserkeszőlő: március 8-án nőnapi programok lesznek a cserkeszőlői fürdőben. 14, 16 és 18 órakor vízi aerobik lesz. 15 órakor pedig a tiszaföldvári férfikórus ad szerenádot a hölgyeknek. Ezen felül minden hölgyvendégnek ajándékkal kedveskednek.

Cserkeszőlő GyógyfürdőDebrecen: már hagyományos módon minden nap – 18 órától – szaunaprogramokkal várják az érdeklődőket az Aquaticum szaunavilágában. Ezen a hétvégén pedig különleges nőnapi szeánszokat is tartanak. Március 7-én (szombaton) ingyenes vízi aerobik lesz az élményfürdő hullámmedencéjénél.

Harkány: március 6. és 8. között nőnapi meglepetésekkel készül a gyógyfürdő. Pénteken 30 százalékos kedvezményt adnak minden wellness szolgáltatás árából. Szombaton 30 százalék kedvezmény lesz a pedikűr, manikűr, paraffin-kezelés és a japán manikűr árából. Vasárnap pedig féláron válthatók belépők a fürdőbe. Ajándéksorsolást is tartanak azok között, akik a három nap alatt jegyet váltanak a Harkányi Gyógyfürdőbe: 2 fő részére 2 napos szállást nyerhetnek a fürdőhöz tartozó apartmanba.

Hajdúszoboszló: március 8-án nőnapi bulit tartanak az Aqua-Palace élményfürdőben, a sztárvendég Pál Dénes lesz. Ezen a napon a hölgyeknek 50 százalékos kedvezményt adnak a belépőjegyek árából a gyógyfürdőben, az élményfürdőben és az uszodában. 15 órától szaunaszeánszokat tartanak és a hölgyeknek ajándékot is kapnak.

Igal: nőnapi hétvégét tartanak a gyógyfürdőben. Mindkét nap 10 százalékos kedvezmény jár a hölgyeknek a belépők árából. Illetve egy speciális csomagot is választhatnak, ami akciós áron kínál belépőt és wellness kezeléseket. Ezen felül ingyenes szépészeti tanácsadással, egész napos szaunaszeánszokkal, alakformáló aqua zumbával, 10 és 16 óra között pedig gyermek animációval várják a fürdővendégeket.

Szeged: péntekre (március 6.) esti programmal készül a Napfényfürdő Aquapolis, szintén a nőnap jegyében, ami 21 órától éjjel 1-ig tart. A fürdővendégeket welcome drinkkel fogadják, szaunaszeánszokat tartanak, aquafitnessz is lesz úszómedencében. Ezen felül életmód-tanácsadáson, valamint nőnapi nyereményjátékon is részt lehet venni. A vendégeket az est folyamán DJ szórakoztatja. A belépő fejenként 2800 forintba, pároknak fejenként 2600 forintba kerül.