Fürdős programok szeptember 11. és 16. között.

  • Több helyen is éjszakai fürdőzést tartanak, de zenés programokkal, idegenvezetéssel is készülnek erre a hétre a termálfürdők.

  • Sárváron ismét elérhető a “nyugdíjas kedd” nevű kedvezmény.

Budapest-Lukács Gyógyfürdő: a Kulturális Örökség Napja alkalmából szeptember 15-én és 16-án (szombaton és vasárnap) idegenvezetéssel egybekötött sétát tartanak a Lukács fürdőben. Ezek mindkét nap 9, 11 és 13 órakor indulnak.

Debrecen: most szombaton, azaz szeptember 15-én éjszakai fürdőzés lesz az Aquaticum élményfürdőben. A 19 óra és éjjel 1 közötti programra a belépőjegy 1700 forintba kerül. Az esti fürdőzés ideje alatt a szaunacentrum szolgáltatásait 500 forintos kiegészítő díj ellenében lehet használni.

Igal: szeptember 15-én délutáni zenés fürdőzéssel várják a vendégeket az Igali Gyógyfürdőben. 15 órától kezdődően három órán át zenél majd a Senior Együttes a külső termálmedencénél.

Kaposvár: évadnyitó zenés éjszakai fürdőzést rendeznek a Virágfürdőben. 20 és 23 óra között a vendégek a gyógyfürdő részlegben relaxálhatnak. 21 óra és 0:45 között pedig zenés fürdőzésen vehetnek részt az élményfürdőben. Sőt, az este folyamán még három szaunaszeánszot is tartanak. A felnőtt belépő 1600 forintba, az ifjúsági és a nyugdíjas jegy pedig 1200 forintba kerül.

Makó: szeptember 15-én 13 órától Indián Nyár Party lesz a Hagymatikum fürdőben. Kitelepül a fürdőbe a helyi rádió és a délután során koncerttel, gitárzenével, hastánc bemutatóval és még sok egyéb programmal szórakoztatják az érdeklődőket.

Sárvár: szeptember 14-én (pénteken) habpartyval egybekötött éjszakai fürdőzést tartanak a sárvári fürdőben. 22 órától az Ataru Taiko japán dobszínház is fellép. A program 19 órakor kezdődik, a szaunavilág éjjel 1-ig, a medencék éjjel 2-ig tartanak nyitva.

Sárvár kapcsán ne feledjék azt sem, hogy múlt héten újra elindult a “nyugdíjas kedd” nevű akciójuk. A hét második napján a nyugdíjas vendégek 900 forintért válthatnak napi belépőt. A jogosultságuk igazolása miatt mindenképpen vigyék magukkal az ONYFI igazolványukat.

Tiszakécske: szeptember 15-én éjszakai fürdőzést rendeznek a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. A vendégeket zenés programokkal, filmvetítéssel szaunaszeánszokkal is várják. A fürdő programjairól itt írtunk bővebben.