• A hónap közepén éjfélig fürdőzhetünk Tiszakécskén.

  • A szaunázás kedvelőit pedig egy igazán különleges programmal várják szeptember végén.

Két dátumot érdemes megjegyezniük azoknak, akik szeretik az éjszakába nyúló fürdőzést és a szaunázást. Az egyik szeptember 15. (szombat), amikor zenés éjszakai fürdőzést tartanak Tiszakécskén a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. A másik szeptember 29. (szintén szombat), amikor megrendezésre kerül a Szezonnyitó Szauna Maraton.

A fürdő általában kitesz magáért a programjai során, azaz most sem pusztán meghosszabbított esti nyitvatartásról és egy-két szaunafelöntésről van szó. Mindkét alkalomra gazdag programkínálattal készülnek.

Szeptember 15-én éjfélig tart nyitva a fürdő, a 16 óráig érkező vendégek koktél kupont, a 16 óra után érkezők pedig pizza kupont kapnak ajándékba. 18 órától éjfélig DJ Göme biztosítja a zenét az uszodatérben. 21 órakor filmvetítést tartanak a termálmedencéknél.

Azoknak is érdemes felkeresniük a fürdőt, akik szeretnek szaunázni, hiszen 17 és 18 órakor egy-egy szaunaszeánszon is részt vehetnek. Az éjszakai fürdőzésről minden további információt elolvashat ide kattintva.

Tiszakécske éjszakai fürdőzésA szeptember 29-én tartandó Szauna Maratonon teával, gyümölccsel, csokival és gyümölcslével várják a vendégeket, akik délelőttől késő délutánig 11 szaunaprogram közül válogathatnak. Az elsőt 10:30-kor tartják, ami egy frissítő citrusos ébresztő lesz a finn szaunában. Az utolsó 18:20-kor veszi kezdetét „Magyar virtus szüreti hangulatban – pálinkás-jeges mulatozás” címmel. A nap során négy szaunamester váltja egymást.

A Szauna Maraton részletes programját, a tudnivalókat és az árakat is megtalálja ide kattintva.

Tiszakécske szaunavilágA Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő szaunavilágát egyébként nem csak ilyen programok alkalmával érdemes felkeresni. A szaunás kínálat ugyanis az egyik erősségüket jelenti, sok nagyobb fürdő is megirigyelhetné ezt a választékot.

A szaunavilágban finn szauna, infraszauna, rózsabarack aromaszauna, stollen szauna, gőzkamra, sókamra, merülőmedence, Kneipp taposó, tepidárium áll a vendégek rendelkezésére. Sőt, igazi kuriózumként homokfürdő pihenőt is kialakítottak. Ez utóbbi egy pihenőszobát takar, ahol szaunázás után tiszai homokon fekve, halk zene és relaxációs film kíséretében, nyugodt környezetben lehet lazítani.

A fürdő szaunavilágáról itt talál bővebb információkat.