Fürdős programok és akciók szeptember 18. és 23. között.

  • A szokásos éjszakai fürdőzések mellett akciós napokkal, nyugdíjas kedvezményekkel is készülnek erre a hétre a fürdők.

  • Miskolctapolcán retro discóval kötik egybe az esti fürdőzést.

Celldömölk: aki teheti, annak érdemes hétfőnként és/vagy csütörtökönként ellátogatnia a Vulkánfürdőbe, ugyanis ezeken a napokon kedvezményes belépőjegyekkel várják a vendégeket. Ez azt jelenti, hogy a felnőtt, a diák és a gyermek napijegyek 1190 forintba, a nyugdíjas belépő 790 forintba kerül. Van idő kihasználni az akciós napokat, ugyanis az ajánlat egészen december 20-ig érvényes, ez alól kivételt csak október 22. és november 1. jelent.

Győr: szeptember 21-én (pénteken) Fruit Night néven éjszakai fürdőzést rendeznek a Rába Quelle fürdőben. Jegyek 20:20-tól a helyszínen válthatók és a fürdő ezen a napon éjfélig lesz nyitva. 22 és 23 órakor gyümölcsös, vitaminos szaunaszeánszokat is tartanak. Az esti belépőjegy 2900 forintba kerül, a szaunába is érvényes belépő ára 3500 forint.

Lenti: szeptember 21-én éjszakai fürdőzés lesz a Lenti Termálfürdőben. Az éjfélig tartó programra aquafitnesszel, szaunaszeánsszal és korlátlan élményfürdő, valamint szaunahasználattal készülnek. 20 óra után a belépő csak 1000 forintba kerül, ami igen jó ajánlatnak számít.

Magyarhertelend: szeptember 10-től kezdődően hétfőtől csütörtökig más és más akciókkal készül a Magyarhertelendi Termálfürdő. Hétfőnként az egész napos belépők mellé ingyenes szauna és sóbarlang használat jár. Keddenként 50 százalékos kedvezménnyel vehetők igénybe az egész napos belépők. Csütörtökönként az egész napos felnőtt belépő árának az 50 százalékát a fürdő éttermében le lehet vásárolni.

Makó: jó hír a Hagymatikum fürdőt rendszeresen látogató nyugdíjasoknak, hogy októberre és novemberre kedvezményes áron tudnak bérletet váltani. Ennek az ára egy hónapra 9000 forint. A kistérségben élők ebből 30 százalékos kedvezményt kapnak, a helyiek a Makó kártyával pedig 4500 forintért vehetik igénybe az ajánlatot. A kedvezményes bérlet hétfőtől péntekig érvényes az ünnepnapok kivételével.

Martfű: ezen a héten pénteken (szeptember 21-én) szaunaestet rendeznek a Martfű Termál Spában. 20 órától háromféle felöntéssel várják a szaunázást kedvelő vendégeket. Miután legfeljebb csak 36 vendéget tudnak fogadni, ezért a belépés előzetes regisztrációhoz kötött.

Miskolctapolca: retro discóval egybekötött éjszakai fürdőzésen vehetnek részt a Barlangfürdőbe látogató vendégek. A szeptember 22-i program 20 órakor kezdődik és a medencéket csak éjfélkor zárják. A hangulatról DJ Lui Big gondoskodik és három szaunaszeánszot is tartanak. Az esti fürdőzésre szóló belépőjegy 2600 forintba kerül, ami mellé 1000 forintért váltható a szaunába érvényes kiegészítő jegy. Utóbbival a szaunaprogramokon is részt vehetnek a vendégek.

Sárvár: szeptember eleje óta ismét él a sárvári fürdő korábbi nagy sikerű akciója, a “nyugdíjas kedd”. Ez azt jelenti, hogy az úgynevezett ONYFI igazolvánnyal rendelkező vendégek keddenként 900 forintért válthatnak belépőt a termálfürdőbe. Az akció december 18-ig tart, ez alól kivételt csak október 23-a jelent.