• Másfél hónapon át minden hétköznap féláron válthatók belépők az Aqua-Palace Élményfürdő szaunavilágába.

  • Október elsején kezdődik az akciós időszak.

Akik szeretnek szaunázni, azoknak a hajdúszoboszlói Hungarospa igazi kis oázisnak számít. A vendégek számára az Aqua-Palace Élményfürdőben egész évben biztosított a szaunázás lehetősége. Ráadásul ez nem egy szimpla kis szaunát, hanem egy kétemeletes szaunavilágot jelent.

Az első szinten három finn szauna, két gőzkamra, két infraszauna, merülőmedence és Kneipp medence áll a vendégek rendelkezésére. A második emeleten pedig egy további finn szauna, valamint egy másik merülőmedence is található. Van miből válogatni.

A vendégek a tágas pihenőrész nyugágyain szusszanhatnak a szaunázások után. Valamint felkereshetik a szintén a szaunavilágon belül található – parajdi sótéglákkal kirakott – sókamrát.

A szaunakedvelőknek jó hír, hogy a Hungarospa is csatlakozott a Magyar Turisztikai Ügynökség által meghirdetett „Helló Ősz!” kampányhoz. Ez azt jelenti, hogy október 1-től egészen november 15-ig 50 százalékos kedvezménnyel – 400 forintért – vásárolhatók meg az élményfürdő szaunavilágába szóló kiegészítő jegyek. Az akció az említett időszakon belül minden héten hétfőtől péntekig vehető igénybe.

A fürdő Helló Ősz! akciójáról további információkat olvashat ide kattintva.

Aqua Palace helló ősz szauna