Fürdős programok és akciók október 3. és 8. között.

  • Némelyik fürdőben szaunaszeánszokat tartanak, máshol a tb-s kezelésekre hirdettek akciót.

  • Jelentős kedvezménnyel mehetnek fürödni a gyulai lakosok.

Bükkszék: október 7-én, azaz szombaton szaunaszeánszokon vehetnek részt a bükkszéki fürdő vendégei. A szaunaprogramok 19 és 20 órakor kezdődnek. Érdemes mindkettőn részt venni, ugyanis az első a bőrradírozásról, a második a hidratáló anyagokkal való táplálásról szól. A szaunaszeánszokra 400 forint/alkalom áron váltható belépő.

Debrecen: október 2-tól újból „idősek hónapja” lesz az Aquaticum termálfürdőben. Ez azt jelenti, hogy a nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező vendégek hétköznap 7 és 15 óra között 30 százalékos kedvezménnyel válthatnak belépőjegyet a fürdőbe. A kedvezmény hétvégén és ünnepnapokon nem érvényes. Az viszont jó hír, hogy nemcsak októberben, hanem egészen november 30-ig igénybe vehető a kedvezmény.

Győr: gyógyászati akciót hirdetett a Rába Quelle fürdő. Október 2. és december 1. között a 60 alkalmas, tb-támogatott kúrasorozat ára 29 250 forint helyett a nyugdíjasoknak csak 12 ezer forintba, aktív korúaknak 15 ezer forintba kerül. A fürdőben a tb-támogatott gyógykezelések közül a medencefürdő, a kádfürdő, az iszappakolás, a súlyfürdő, az orvosi gyógymasszázs, a tangentor és újdonságként a szénsavas kádfürdő vehető igénybe. Az akcióról további információkat olvashat a fürdő honlapján.

Gyula: a gyulai lakosoknak jó hír, hogy október 2-tól egészen a jövő nyári szezon kezdetéig kedvezményes belépőt válthatnak a Várfürdőbe. A jegy csak 545 forintba kerül és az uszodába, a gyógymedencés részlegbe, valamint a kupolás wellnessbe érvényes. A kedvezményes jegy hétfőtől péntekig váltható, hétvégén és ünnepnapokon nem érvényes. A belépő megvásárlásához nem elegendő a lakcímkártya, hanem Gyulai Igazolvány szükséges, ami egyszeri, 1500 forintos áron igényelhető a fürdő pénztárában.

Gyula VárfürdőMakó: októberben is folytatódik a Hagymatikum fürdő masszázs kedd akciója. Október 3-án, a 30 perces svéd- és aromamasszázs, az 50 perces aromamasszázs és a Holt-tengeri sós kádfürdő vehető igénybe 50 százalékos kedvezménnyel.

Siófok: október 4-én, szauna szerdát tartanak a Galerius Fürdőben. A szaunaszeánszokat 17:30-kor, 18:30-kor és 19:30-kor tartják, a belépő 500 forintba kerül programonként, ugyanakkor a teljes árú szaunás bérlettel rendelkező vendégek a szaunaszeánszokon külön díj nélkül vehetnek részt.