• Hajdúszoboszlón akár fürdőruhában is ünnepelhetjük az év utolsó és a jövő év első napját.

  • Érdemes jó előre gondoskodni a jegyvásárlásról.

Az utóbbi években nemcsak az éjszakai fürdőzések, hanem a fürdőkben szilveszterkor rendezett évzáró rendezvények is egyre népszerűbbé váltak. Ez nem véletlen, hiszen azért valljuk be, egy meleg vizes medencében valahogy kellemesebb ünnepelni, mint fagyoskodva az utcákat járni.

A hajdúszoboszlói szilveszteri fürdőbuliknak már hagyománya van, ami idén sem szakad meg. A közelmúltban ugyanis meghirdették, hogy az Aqua-Palace élményfürdőben ismét medencés partyval zárják az évet, illetve kezdik a 2018-as esztendőt.

A fedett élményfürdőben a program december 31-én, 20 órakor kezdődik és egészen hajnali 4-ig tart. A zenéről DJ gondoskodik, a habparty mellett lézershow is tartanak és pezsgőből, valamint szilveszteri ételkínálatból sem lesz hiány.

AquaPalace Szilveszter 2017/2018A különleges rendezvényre a belépőjegy 11 ezer forintba kerül, a 3 és 14 év közöttiek számára kedvezményes, 8000 forintos áron váltható jegy, 3 év alattiaknak pedig ingyenes a belépés. Aki szeretné fürdőruhában ünnepelni a szilvesztert, az számítson arra, hogy a korábbi évek tapasztalatai alapján a jegyek már elővételben hamar elfogynak.

A jegyvásárlással kapcsolatban minden tudnivalót megtalál ide kattintva, a fürdő honlapján.