Fürdős programok és akciók október 10. és 15. között.

  • Jó néhány program lesz ezen a héten a fürdőkben.

  • Több helyen is éjszakai fürdőzést tartanak, Miskolctapolcán pedig nyílt napon vehetnek részt az érdeklődők.

Bükkszék: új akciót hirdetett a bükkszéki fürdő, ami október 5. és december 5. között vehető igénybe. Ebben az időszakban Jubileumi Kártya vásárolható a fürdőben, ami 2018-ban 5%-os kedvezményt biztosít a belépőjegyek árából (napi egy alkalommal). A kártya ára 5000 forint.

Debrecen: október 14-én (szombaton) éjszakai fürdőzést tartanak az Aquaticum élményfürdőben. A program 19 órakor kezdődik és egészen éjjel 1-ig tart. A belépőjegy 1700 forintba kerül. Akinek van erre a napra érvényes napijegye, az 21 óra után 1000 forintért maradhat a fürdőzésen, a szaunacentrum további 500 forintért vehető igénybe.

Gyula: Minimax családi nap lesz október 14-én az AquaPalota élményfürdőben. Picicica vízi vetélkedőkkel, kézműves programokkal, bébikuckóval várja a vendégeket a nap folyamán. Aki nem tud részt venni a most szombati programon, annak jó hír, hogy idén még egy alkalommal lesz Minimax családi nap a fürdőben, méghozzá november 18-án.

Hajdúszoboszló: október 14-én a Hungarospában megünneplik a Magyar Fürdőkultúra Napját. A gyógyfürdő részlegben 11 órától a Cactus Country Club táncbemutatója tekinthető meg. Az Aqua-Palace élményfürdőben 14 órától lép fel a Cactus Country Club, 15 órától Miki Mini Party veszi kezdetét, 16 órától pedig szaunaszeánszokat tartanak.

Amennyiben szeretne az Aqua-Palace élményfürdőben szilveszterezni, akkor nem árt sietnie a jegyvásárlással. A fürdő évzáró programjáról szóló cikkünket ide kattintva találja.

Komárom: levendulás éjszakai fürdőzéssel várja a vendégeket október 14-én a Brigetio Gyógyfürdő. A Szomódi Levendulás ki fog települni a fürdőbe és látványlepárlást tartanak, azaz bemutatják, hogyan készítenek olajat a levendulából. S az egyik esti szaunaszeánszon is feltűnik majd a levendulaillat. Az esti fürdőjegy 1000 forintba kerül, a szaunába is érvényes belépő ára 1500 forint, a 21 órától kezdődő szaunaszeánszokon pedig alkalmanként 350 forintért vehetnek részt a fürdővendégek.

éjszakai fürdésMakó: október 14-én, azaz szombaton a Hagymatikum fürdő is programokkal várja a vendégeit. 15 órától a Rambling Blues Trio ad élőkoncertet. 18 órától buborékeső és habparty lesz a termálmedencénél. Mindezekkel párhuzamosan a délután folyamán zenés kívánságműsorral, kreatív sarokkal, hastánc bemutatóval szórakoztatják a fürdőzőket.

Miskolctapolca: október 14-én ingyenes egészségügyi nyílt nap lesz a Barlangfürdő Aquaterápián. Ebből az alkalomból előadásokat és szaktanácsadást tartanak reumatológiai témakörökben. Szóba kerül majd a hát-, derék- és fejfájás, a porckopás, a sokízületi gyulladás, a csontritkulás és a sérv. Lehetőség lesz a víz alatti csoportos gyógytorna és a gyógymasszázs kipróbálására, valamint bemutatókat tartanak a további gyógykezelésekről. A nyílt napon regisztrálók 1 órás ingyen belépőt kapnak a Barlangfürdőbe.

Tiszakécske: szombaton (október 14.) éjszakai fürdőzés lesz a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. Zenés programokkal, 21 órától filmvetítéssel, 18 és 19 órakor szaunaprogramokkal várják az esti fürdőzés kedvelőit. A fürdő ezen a napon éjfélig tart nyitva.

Zalakaros: október 14-én Béres Alexandra lesz a zalakarosi termálfürdő vendége, aki 15 órától aquasalsát tart az élménymedencénél, 15:45-től pedig életmód tanácsadást a súlyfürdő előtti részen.