Fürdős akciók és programok szeptember 27. és október 1. között.

  • Az egyik termálfürdőben sörös program lesz ezen a héten.

  • Szaunaszeánszokban sem lesz hiány és kétféle világnapot is ünnepelnek a fürdők.

Hajdúszoboszló: szeptember 27-én, a Turizmus Világnapján meglepetéssel és programokkal várja vendégeit a Hungarospa fürdő. Erről további részleteket olvashat ide kattintva.

Igal: október elsején, azaz most vasárnap OktóberFeszt lesz az Igali Gyógyfürdőben. A második alkalommal megtartandó rendezvényen sörkülönlegességekkel, sörakciókkal és bajor ételekkel várják a fürdőbe érkezőket. Délután sörivó versenyt tartanak, valamint zenés programok is lesznek, például 15 órától a Schütz Kapelle együttes ad majd sváb medencebált.

Komárom: októbertől ismét rendszeresen szaunaszeánszokat tartanak a Brigetio Gyógyfürdőben. Október elsején 11:15-kor, 14:15-kor, 17:15-kor és 18:15-kor kezdődnek a szaunaszeánszok. A szaunarészlegbe érvényes belépő mellett szaunaszeánszonként 350 forintot kell fizetni, a szaunalepedőt a fürdő biztosítja.

Mórahalom: szeptember 25. és október 8. között minden teljes árú belépő mellé Mini Hungary Park kupont adnak ajándékba a mórahalmi termálfürdőben. A kupon november 5-ig használható fel. A mórahalmi Mini Hungary Parkban Magyarország építészeti szimbólumai, történelmi emlékei tekinthetők meg 1:25-ös méretarányú makettek formájában.

Nyíregyháza: szeptember 27-én Sóstógyógyfürdőn is megünneplik a Turizmus Világnapját. Ezen a napon 50 százalékos kedvezménnyel vehetők igénybe az Aquarius Élményfürdő szolgáltatásai (a szaunajegyekre és a bérletekre nem vonatkozik a kedvezmény).

Aquarius élményfürdőTiszakécske: szeptember 30-án (szombaton) szezonnyitó szauna maratont tartanak a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. 1000 forintért 4 szeánszon lehet részt venni, amihez előzetes feliratkozás szükséges a szaunavilág recepcióján. A szaunamaraton vendégeit teával, gyümölccsel, csokisziruppal, gyümölcslével várják.

Zalakaros: október elsején az Idősek Világnapját ünneplik a termálfürdőben, ahol a Senior Clubban sakkal, malommal és további társasjátékokkal várják az érdeklődőket. A programok sora 10:30-kor aquafitnesszel kezdődik, 13 órakor nyújtózkodó tornát tartanak a senior vendégeknek, 15:30-kor pedig aquasalsával zárják a napot. Október elseje lesz egyébként az utolsó nap, amikor még nyitva tart a strandfürdő, ezért aki szereti a fürdő szabadtéri részét, annak mindenképpen érdemes egy szezonzáró látogatást tennie Zalakaroson.