Fürdős akciók és programok június 28. és július 2. között.

  • Családi nap, főző show, éjszakai fürdőzés is lesz az előttünk álló hétvégén.

  • Az egyik fürdő a gyógyászati kezelésekre hirdetett egy nagyon jó akciót.

Berekfürdő: július elsején tartják az idei második fürdőbált a Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdőben. 21 órától a Margaret Island ad élő nagykoncertet és ezzel párhuzamosan retró diszkóval egybekötött éjszakai fürdőzést is rendeznek.

Budapest-Aquaworld: a strandröplabda és a strandfoci szerelmeseinek érdemes lesz hétvégén ellátogatni a budapesti élményfürdőbe. Július elsején ugyanis strandröplabda bajnokságot, másodikán strandfoci kupát tartanak.

Bükfürdő: július elsején, azaz szombaton Minimax családi napot rendeznek a büki termálfürdőben. Mini és Picicica kreatív sarokkal, vetélkedőkkel, családi programokkal várja a fürdővendégeket. Aki lemarad a mostani családi napról, az ne essen kétségbe, ugyanis a nyár folyamán még négy alkalommal (július 15., július 29., augusztus 12., augusztus 19.) találkozhat a gyerekcsatorna sztárjaival.

Cserkeszőlő: a cserkeszőlői fürdőben Főző Show lesz július elsején. A különféle tévéműsorokból megismert Sági Szilárd 12 és 17 órakor tart bemutatót, amit kvízműsorral is egybekötnek, s itt a játékos kedvű vendégek Univer ajándékokkal lehetnek gazdagabbak. Ugyanezen a napon 14, 16 és 18 órai kezdettel vízi aerobikot is tartanak a hullámmedencénél.

Debrecen: jelenlegi formájában ez az utolsó szezonja az Aquaticum strandfürdőnek. Ebből az alkalomból retrófotó kiállítást tartanak a strand főbejáratánál. Július elsejétől kezdve pedig minden szombat és vasárnap délután (13 és 18 óra között) deep-lounge hangulatzenével és koktélpulttal szórakoztatják a vendégeket a 2 méteres úszómedencénél.

Debrecen Aquaticum strandfürdőGyőr: a június 21. és július 21. közötti időszakra gyógyászati akciót hirdetett a Rába Quelle termálfürdő. A 60 kezeléses, tb-támogatott csomagjuk ebben az időszakban 29.250 forint helyett csak 5000 forintba kerül. A nagyon kedvező lehetőségnek tűnő akcióról további részleteket olvashat a fürdő weboldalán.

Hajdúszoboszló: július első napján (szombaton) zenés éjszakai fürdőzés lesz a Hungarospa strandfürdőben. A program 21 órától éjfélig fog tartani. Emellett a hétvégén fellépők is tiszteletüket teszik a strandi nagyszínpadon. Szombaton 16 órától Muri Enikő koncertje tekinthető meg, vasárnap 16 órától pedig a Piruett Táncstúdió szórakoztatja a strandolókat.

Tiszakécske: szombaton a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben sem maradnak sztárfellépő nélkül a vendégek. 15 órától a Csillag születikből és az X-Faktorból megismert harmonikás-énekes, Szabó Ádám ad koncertet. A program a fürdő- és a szállóvendégek számára ingyenes.