Fürdős programok és akciók június 20. és 25. között.

  • Az egyik termálfürdőben rekordkísérlet lesz a hétvégén.

  • Több helyen is tartanak éjszakai fürdőzést, valamint napközben családi programokat.

Budapest-Aquaworld: „after work night” néven tart esti fürdőzést a fővárosi élményfürdő. Ez azt jelenti, hogy június 22-én (csütörtökön) éjfélig lesznek nyitva. Az este folyamán DJ szórakoztatja a vendégeket, akik akár szaunaszeánszokon is részt vehetnek. A 17:30 és 24:00 között érvényes esti belépőjegy 3190 forintba kerül.

Győr: szezonális kedvezményeket kínál a Rába Quelle fürdő. A nyár folyamán a szauna kiegészítő jegy 2200 forint helyett 1500 forintba kerül. Emellett a helyi lakosoknak 30 százalékos kedvezményt adnak a belépőjegyek árából. Például az egész napos felnőtt belépő így 3150 forint helyett 2200 forintba kerül. A nyugdíjas belépő pedig 2550 helyett csak 1800 forint. A győri lakóhely a lakcímkártyával igazolható.

Hajdúszoboszló: az előttünk álló hétvégén is lesznek fellépők a Hungarospa strandfürdő színpadán. Szombaton 16 órától az Evolution of East Crew, vasárnap 16 órától a Carmens TSE Eastsiders műsora tekinthető meg.

Hévíz: június 22-én, csütörtökön Szent Iván-éji programokkal várják az érdeklődőket az egregyi rendezvénytéren. Malacsütéssel, bábszínházi előadással, kézműves foglalkozásokkal, jósdával, tűztánccal, parázson járással szórakoztatják az érdeklődőket. A rendezvényre való eljutás sem probléma, ugyanis 19:30-tól éjfélig a hévízi Nagyparkolóból ingyenes Dottó járat indul. Emellett ezen a napon a Múzeumok Éjszakájához kapcsolódva a Belvárosi Múzeum is nyitva lesz 20 és 24 óra között.

Igal: június 24-én (szombaton) éjszakai fürdőzés lesz az Igali Gyógyfürdőben. Az fürdő ezen a napon éjfélig tart nyitva és az este folyamán tűztánc show-val is szórakoztatják a fürdőzőket. Június 25-én pedig családi nap lesz a termálfürdőben, ami azt jelenti, hogy különféle gyermekprogramokat tartanak, 16 órától pedig zenés gyermekműsor veszi kezdetét.

Igali termálfürdőMiskolctapolca: június 24-én vakációindító programokkal várják a kicsiket és a nagyokat a Barlangfürdőben. Számos szórakozási lehetőség lesz a fürdőben: lufi hajtogatás, kézműves foglalkozás, csillámtetoválás, interaktív játékok, buborékfújás, ugrálóvár.

Sárvár: június 23-án (pénteken) habpartys éjszakai fürdőzés lesz a Sárvári Termálfürdőben. A szaunarészleg éjjel 1-ig, a fürdőrészleg éjjel 2-ig tart nyitva. 19 órától a belépőjegy egységesen 1900 forintba kerül.

Tiszakécske: szezonnyitó hétvégét tartanak a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. Szombaton fellép a Bryan Adams Tribute Band – Room Service együttes. A fürdő is csatlakozott a Csobbanj Európával rendezvénysorozathoz, aminek keretében szombaton ugrálóvárral, ügyességi játékokkal, EU totóval várják a fürdőzőket. Szintén ezen a hétvégén a fürdőben veszi kezdetét a Fürdővárosok Strandfoci Kupája.

Zalakaros: június 24-én és 25-én rekordkísérletnek lehetnek szemtanúi, illetve akár résztvevői is a zalakarosi termálfürdőbe látogatók. Ezen a két napon ugyanis a folyamatos csúszdázás rekordját szeretnék megdönteni. A tervek szerint szombaton 10 órakor indul az első csúszó és másnap 13 órakor az utolsó, azaz az éjszaka folyamán is zajlik majd a csúszdázás.