Fürdős akciók és programok június 13. és 18. között.

  • Koncertekkel, családi rendezvénnyel, egészségnappal készülnek erre a hétre a fürdők.

  • Nyíregyházán kezdetét veszi éjszakai fürdőzés szezonja.

Berekfürdő: jó néhány koncert lesz a nyáron a település fürdőjében. Ezek közül az elsőt június 17-én, azaz szombaton rendezik, a fellépő pedig az Irigy Hónaljmirigy lesz. Az élő nagykoncert 21 órakor kezdődik, és vele párhuzamosan éjszakai fürdőzést is tartanak.

Debrecen – Aquaticum: június 18-án (vasárnap) családi napot rendeznek az Aquaticum élményfürdőben. 10 órától ajándékkal várják az érkező gyerekeket, 14 és 17 óra között pedig Aqua Manó Party lesz. Utóbbi vízi játékokat, zumbát, tornát, kreatív kuckót és szárazföldi játékokat is magában foglal. 17 órakor fellép az Eszterlánc Mesezenekar.

Hajdúszoboszló: ezen a héten szombaton a Piruett Tánc Stúdió, vasárnap a Kenguru Tánc SE lép fel a strandi nagy színpadon. A programok mindkét nap 16 órakor kezdődnek.

Hévíz: a tavalyi évhez hasonlóan idén nyáron is minden kedden koncerteket tartanak a Festetics téren. A Zenés Nyári Esték keretében belül június 13-án, 19 órától a Hundows zenekar koncertje tekinthető meg.

Komárom: június 18-án egészségnap lesz a Brigetio Gyógyfürdőben. Díjmentes vérnyomás- és vércukor méréssel, masszázzsal, szépségsarokkal várják az érdeklődőket 10 és 15 óra között.

Brigetio GyógyfürdőMakó: mostantól a nyár végéig kamaszbérlet váltható a Hagymatikum fürdőben. A bérlet 7900 forintba kerül, s június 19. és augusztus 31. között használható fel, azon belül is csak hétköznapokon. További kitétel, hogy csak 18 év alattiak vásárolhatják meg az igen kedvező árú bérletet.

Nyíregyháza: június 14-én (szerdán) tartják a szezon első éjszakai fürdőzését az Aquarius Élmény- és Parkfürdőben. A fürdő ekkor 21 órától éjjel 2-ig lesz nyitva. Ez nem pusztán egyszeri alkalom, hiszen mostantól a nyár végéig minden szerdán és pénteken éjszakai fürdőzéssel várják a vendégeket.

Tiszakécske: június 15-én nyugdíjas találkozót tartanak a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben… A nyáron egyébként rengeteg ismert énekes is ellátogat a termálfürdőbe. Erről bővebben ide kattintva olvashat.