Fürdős programok és akciók július 5. és 9. között.

  • Akik szeretik az éjszakai fürdőzéseket, azok most a kedvükre válogathatnak.

  • Az egyik fürdőben a hétvégén Katus Attila tart sportágbörzét.

Budapest – Aquaworld: július 9-én, azaz vasárnap ér el az élményfürdőbe az Európai Unió roadshow-ja, aminek keretében ingyenesen kipróbálható játékokkal és EU-s tudnivalókkal várják a vendégeket.

Hajdúszoboszló: mostantól kezdve egészen augusztus 18-ig minden pénteken és szombaton éjszakai fürdőzést rendeznek a Hungarospa fürdőben. A tradicionális strandrész ezeken az estéken 21 óra és éjfél között tart nyitva, a belépőjegy pedig egységesen 1500 forintba kerül. Az éjszakai fürdőzés az estébe nyúló rendezvények idején, valamint hideg, esős időben elmarad.

Komárom: július 8-án sportágbörze lesz Katus Attilával a Brigetio Gyógyfürdőben. A vendégek 10 órától kezdődően számos sportágbemutatón vehetnek részt, a sportágakat pedig ki is próbálhatják. Ugyanezen a napon amatőr strandröplabda kupát is rendeznek a fürdőben.

Miskolctapolca: júliusban minden szombaton éjszakai fürdőzéssel várja vendégeit a Barlangfürdő. A program 20 órakor kezdődik és éjfélig tart, s ezalatt három alkalommal szaunaszeánszokat is tartanak. Az esti fürdőzésre 2600 forintba kerül a belépőjegy, de ahogy Miskolctapolcán megszokott, a napijegyes vendégek is részt vehetnek az esti programon.

Barlangfürdő esteSárvár: július 7-én (pénteken) éjszakai fürdőzést tartanak a sárvári termálfürdőben. Most pénteken egy sztárvendég – Oláh Gergő – is fellép az este folyamán. A fürdőzés 19 órakor veszi kezdetét, a sztárvendég 22 órakor érkezik, záróra pedig majd csak éjjel 2 órakor lesz. A belépők 1900 forintba kerülnek.

Tiszakécske: július 8-9-én Kölyök Fesztivállal várja a fürdőzőket a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő. Szombaton gyermek strandfoci bajnokságot rendeznek, valamint ugráló parkkal és homokfestéssel készül a fürdő. Vasárnap pedig rendőrautót, mentőt, tűzoltókocsit állítanak ki a gyerekek legnagyobb örömére. A zenét délelőtt és délután a Hevesi Happy Band szolgáltatja, 14 órakor pedig Roy és Ádám fog fellépni. Mindezeken felül további számos szórakozási lehetőséget jelent az is, hogy ezen a hétvégén látogat el a fürdőbe a Coca-Cola Strandparty.

Zalakaros: a Csobbanj Európával roadshow július 7-én, pénteken kerül megrendezésre a Zalakarosi Termálfürdőben. Ugrálóvárral, képességfejlesztő, ügyességi és logikai játékokkal, nyereményekkel készülnek a szervezők, valamint tájékoztatást adnak az uniós állampolgárság nyújtotta lehetőségekről.