Fürdős akciók és programok július 11. és 16. között.

  • Ezen a nyáron talán még nem is volt annyi fürdős program, mint amennyi ezen a héten lesz.

  • Éjszakai fürdőzésekből, koncertekből nem lesz hiány.

Berekfürdő: a berekfürdői nyári rendezvények harmadik fürdőbálját tartják meg szombaton, július 15-én. Este a Katapult DJ szórakoztatja a vendégeket és éjszakai fürdőzést is tartanak.

Budapest – Aquaworld: július 13-án (csütörtökön) „after work night” lesz a fővárosi élményfürdőben. A zenés fürdőzés 17:30-kor veszi kezdetét és egészen éjfélig tart, az este folyamán a vendégek szaunaszeánszokon is részt vehetnek. Az esti felnőtt belépőjegy 3190 forintba kerül.

Bükfürdő: július 15-én (szombaton) Minimax családi napot tartanak a büki termálfürdőben. Kreatív sarokkal, vetélkedőkkel várják az érdeklődőket, de a nap folyamán bűvész is fellép, valamint az egyik helyi rádió is kitelepül a fürdőbe.

Bükkszék: július 15-én Salvus nap lesz Bükkszék fürdőjében. Ezen a napon számos gyermekprogramot tartanak a termálfürdőben, így például kézműves foglalkozásokat, vízi játékokat, csillámtetoválást. Két sztárvendég is tiszteletét teszi Bükkszéken, 15 órától Balázs Klári és Korda György ad élő koncertet a fürdő színpadán.

Cserkeszőlő: július 14. és 16. között lesznek a XI. Cserke Vitéz Napok. A programok egy részét a sportpályán, másik részét a fürdőben tartják. Vasárnap 13 órától például a cserkeszőlői fürdőben fog fellépni Szandi. A részletes programokat megtalálja a termálfürdő weboldalán.

Egerszalók: 10 éves a Saliris Resort és ebből az alkalomból július 15-én egész napos programokkal készül a fürdő, ami most kivételesen éjfélig lesz nyitva. Zenés divatbemutató, fürdő szépe választás, táncos bemutatók, szaunafelöntések is részei lesznek a szülinapnak. A nap sztárfellépője pedig Wolf Kati lesz.

Egerszalók termálfürdőHajdúszoboszló: július 14-én és 15-én zenés éjszakai fürdőzés lesz a Hungarospa strandi részén. Az esti program mindkét nap 21 órától 24 óráig tart. Szintén ezen a hétvégén strandröplabda bajnokságot is tartanak a fürdő sportcentrumában. Ráadásul szombaton és vasárnap a strandi nagyszínpadon is lesznek fellépők. Szombaton 16 órától Nagy Adri ad koncertet, vasárnap 16 órától pedig bohóc-biciklis kaszkadőr show szórakoztatja a fürdőzőket.

Hévíz: „Kórkép – korkép” címmel kalandtúrát tartanak Hévízen július 15-én 17:30-tól. A kétórás program a Reumakórház külső bejáratától indul és a Helikon-Kossuth Lajos utcák sarkánál végződik, a túra vezetője Farkis Tímea, egyetemi adjunktus. A különleges kalandtúráról további részleteket olvashat Hévíz honlapján.

Komárom: július 15-én zenés éjszakai fürdőzés lesz a Brigetio Gyógyfürdőben. 20:30-tól éjfélig szórakozhatnak a vendégek, pláne, hogy retró partyval is készül a fürdő. Rossz idő esetén elmaradhat a program, ezért indulás előtt nem árt ránézni a fürdő weboldalára, hogy biztosan megtartják-e a fürdőzést.

Tiszakécske: ezen a nyáron nagyon odateszi magát a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő a programok terén. Gyakorlatilag nincs olyan nyári hét, amikor ne lenne valamilyen koncert, vagy rendezvény a fürdőben. Ezen a héten szombaton és vasárnap sör-fürdő fesztivált tartanak. Szombaton a REDNeck Roadkill zenekar, vasárnap Tóth Vera lép fel a fürdő színpadán.