• Egész sokféle programot tartanak a héten a termálfürdők.

  • Az Ellipsum Élményfürdőben nagyszabású, egész napos programokkal ünneplik az újranyitást.

  • Éjszakai fürdőzések is lesznek, de bérletakciót is el lehet csípni.

Debrecen: október 16-án Sörfeszt lesz az Aquaticum Termálfürdőben. Ezen a napon a Hajdú Serház települ ki a fürdőbe és estére többféle szaunaszeánsszal is készülnek. Ezen a napon meghosszabbítják a fürdő nyitvatartását is, a medencezárásra csak 23:30-kor kerül majd sor.

Eger: október 15-én, azaz most pénteken zenés éjszakai fürdőzés lesz az Egri Termálfürdőben. Az esti program 19 órától éjfélig tart.

Igal: aki szereti az oldtimer autókat, annak a hétvégén érdemes lesz ellátogatni az Igali Gyógyfürdőbe. Október 16-17-én ugyanis a Pécsi Veteránjármű Egyesület szervezésében tartanak bemutatót.

Kaposvár: a Virágfürdőbe úszni járó vendégeknek egy nagyon jó akcióval kedveskednek. Hétköznapokon 11 és 15 óra között az uszodajegyet váltó vendégek a termálmedencéket is felár nélkül használhatják. Az akció december 31-ig érvényes.

Miskolctapolca: az Ellipsum Élményfürdőben a héten véget ér a karbantartási szünet és az október 16-i újranyitásra egész napos programokkal készülnek. Ezek közé tartozik a villanyautós bemutató, gasztronómiai programok, este fellép Kállay Saunders András, de még véradás is lesz. Sőt, zenés éjszakai fürdőzést is tartanak, egészen éjjel 1-ig lesz nyitva a fürdő. A teljes programot megnézheti a fürdő honlapján.

Pápa: bérletvásárlási akciót hirdetett a Várkertfürdő. Október 22-ig 10 százalékos kedvezménnyel vásárolhatók meg a 10 alkalmas belépő-, úszó-, szauna-, szolárium és masszázsbérletek. A bérletek a vásárlás napjától kezdődően egy évig érvényesek.

Szentgotthárd: nyugdíjas akcióval várja a vendégeket a szentgotthárdi termálfürdő. A Senior Chill csomag 2500 forintért egész napos fürdőbelépőt és egy választható meglepetés finomságot foglal magában. A Senior Premium csomag pedig fürdő- és szaunabelépőt, háromfogásos menüt az étteremben, valamint egy 25 perces masszázst tartalmaz. Az akció egész októberben érvényes.

Tiszakécske: Szauna Hétfő néven hirdetett akciót a Barack Thermal Resort. Hétfőnként 20 százalékos kedvezménnyel vásárolhatók meg a szaunabelépők, ráadásul a belépő mellé egy félliteres ásványvizet és szaunalepedőt is adnak. A Szauna Hétfő jövő év március végéig tart, kivételt csak október 25., november 1., december 27., március 14. fog jelenteni. Továbbra is érvényes a Termál Szerda kedvezmény, azaz a hét harmadik napján 1900 forint a napi fürdőbelépő és az étteremben jelentős kedvezménnyel is várják a vendégeket. Ez az akció május végéig tart, kivéve: október 27. és december 29.