• Az őszi tanítási szünethez kapcsolódóan több fürdőben is változatos programok és a gyerekeknek szóló kedvezmények érhetők el.

  • A miskolctapolcai Ellipsum élményfürdő új őszi akcióval is előállt.

Cegléd: zenés medencebuli lesz október 22-én, pénteken a Ceglédi Gyógyfürdőben. A program fürdős része 20 órától éjfélig tart, majd éjféltől éjjel 2-ig a rendezvényteremben folytatódik a buli. Az esti belépő 2600 forintba kerül.

Eger: filmvetítéssel egybekötött éjszakai fürdőzés lesz október 23-án az Egri Termálfürdőben. A program 20 órától éjfélig tart és ezen az estén a Szabadság, szerelem című filmet tekinthetik meg a fürdőzők.

Makó: a tanítási szünet idején, azaz október 23. és november 1. között a 14 év alatti gyermekbelépők árából 20 százalékos kedvezményt biztosít a Hagymatikum fürdő. Az akció a Makó kártyával és a kistérségi kedvezménnyel is összevonható.

Miskolctapolca: őszi kedvezményekkel várja a vendégeket az Ellipsum élményfürdő. Hétfőtől péntekig a 3 órás belépőjegyek egész napra érvényesek. Szombaton és vasárnap a legalább egy gyermekkel, vagy diákkal érkező vendégek családi kedvezményt vehetnek igénybe az időkorlát nélküli jegyek esetében. Új lehetőség, hogy hétköznapokon 16 óra után kedvezményes jegyeket is kínálnak: így például a felnőtt belépő 3000 forintba, a diák és nyugdíjas jegy 2500 forintba kerül.

Mórahalom: október 23. és november 2. között a mórahalmi fürdőt ingyen látogathatják a 14 év alattiak, nyilván csak felnőtt kíséretével.

Nyíregyháza: őszi szüneti akciót kínál a sóstógyógyfürdői Aquarius élményfürdő. Október 24. és 31. között 6 éves korig mindössze 100 forint a belépő, 6 és 12 éves kor között pedig 50 százalékos kedvezményt biztosítanak a jegyárból.

Sárvár: október 23-tól kezdődően az őszi tanítási szünet idején színes programokkal várja vendégeit a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő. Kézműves foglalkozások, mini disco, ügyességi és kincskereső játék, lufihajtogatás és kvíz várja  a legfiatalabb fürdővendégeket a játszóházban. Fontos információ, hogy a tanítási szünet miatt jövő kedden nem lesz érvényes a nyugdíjas kedd nevű akció.

Zalakaros: október 23. és 31. között minden egyes napra változatos gyerekprogramokkal készül a Zalakarosi Fürdő a beltéri gyermekvilágban. A programok közé tartozik – többek között – a rajzverseny, a vízitorna, töklámpás készítés, vízi vetélkedők.