Fürdős programok és akciók augusztus 28. és szeptember 2. között.

  • Nyárbúcsúztató, illetve az őszt köszöntő programokkal készül erre a hétre több fürdő is.

  • Éjszakai fürdőzésre és nyugdíjas kedvezményre is akad példa.

Budapest-Aquaworld: nem program, hanem fontos információ azoknak, akik hétvégén szokták felkeresni a Aquaworldöt, hogy szeptember 1-jén (szombaton) egy zártkörű rendezvény miatt nem látogatható a budapesti élményfürdő. Szeptember 2-án már a megszokott nyitvatartással várják a fürdőzőket.

Budapest-Paskál: szeptember 2-án családi- és gyermekprogramokkal várják a Paskál Fürdőbe érkezőket. A vendégek szórakozásáról mesekvízzel, vízi és szárazföldi akadályversennyel, családi mini discóval, arcfestéssel és csillámtetoválással gondoskodnak. A programok 10-től 17 óráig tartanak.

Makó: ezen a héten péntekre és szombatra is programokkal készül a Hagymatikum fürdő. Augusztus 31-én 19:30-tól a Peter and Pan gitárduó ad koncertet a termálmedencénél, ahol habpartyt is tartanak. Szeptember 1-jén 19 órától “Pufi és a Hegedűs” biztosítja a jó hangulatot az élménymedencénél.

Martfű: augusztus 29-e és 31-e között tartják az ötödik Martfű Termál Spa vízilabda kupát. A mérkőzések mindhárom nap 9 órakor kezdődnek és a vendégek az uszoda galériájáról tudják figyelemmel kísérni az összecsapásokat.

Mórahalom: szeptember 1-jén, szombaton szezonzáró strandparty lesz a mórahalmi fürdőben. 11 órától kezdődően vetélkedőkkel, játékokkal, nyereményekkel, koktélokkal várják az érdeklődőket. A városban élőknek jó hír, hogy augusztus 27. és szeptember 2. között strandhetet tart a fürdő, ami azt jelenti, hogy a mórahalmi kedvezménykártyával rendelkező helyi lakosok ingyen látogathatják a termálfürdőt. Sőt, a helyi lakosok ebben az időszakban mindössze 1000 forintért vehetik igénybe a fürdő bármelyik 20 perces masszázsát.

Szeged: augusztus 29-én éjszakai fürdőzést rendeznek az Anna Fürdőben. A zenével és fénytechnikával hangulatossá tett fürdőzés 21 órától éjfélig fog tartani, a belépőjegy 1500 forintba kerül.

Tamási: augusztus 27-30. között, azaz hétfőtől csütörtökig nyugdíjas napokat tart a Tamási Termálfürdő. Ez azt jelenti, hogy ezeken a napokon a nyugdíjas vendégek mindössze 1200 forintért válthatnak napijegyet. Ez féláras fürdőzési lehetőségnek számít, hiszen a nyugdíjas belépő amúgy 2400 forintba kerül.