Fürdős programok és akciók augusztus 23. és 26. között.

  • A nyár utolsó napjaira a legkülönfélébb programokkal készülnek a termálfürdők.

  • Zenés program, gyerekfoglalkozás, családi program és éjszakai fürdőzés egyaránt lesz a héten.

Budapest – Paskál: családi- és gyermekprogramok lesznek augusztus 25-én és 26-án a Paskál fürdőben. A programok mindkét nap 10 órától 17 óráig tartanak. A vendégeket mesekvízzel, akadályversenyekkel, aquafitnesszel, vízi játékokkal és Disney mesehősökkel várják.

Celldömölk: még szeptember 2-ig érvényes a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő belépőjegyekre vonatkozó akciója. Ennek keretében 16 óra után, illetve pénteken, szombaton és vasárnap kedvezményes áron kínálják a belépőjegyeket. Például 16 óra után egy felnőtt napijegy 1090 forintba kerül, helyi lakosoknak pedig csak 740 forintba. Hétvégén egy felnőtt napijegy ára 2150 forint, helyi lakosoknak 1300 forint.

Debrecen: augusztus 23-án női este lesz az Aquaticum szaunavilágában. Ezen a napon 16 órától kizárólag hölgyek látogathatják a szaunarészleget, ahol 18 órától három alkalommal szaunaprogramokon is részt vehetnek, s a felöntéseket is női szaunamester tartja.

Hajdúnánás: augusztus 23. és 26. között kerül megrendezésre a Moto-Rock Weekend a Hajdúnánási Gyógyfürdő területén. Szkander show-val, karaokéval, motor kiállítással, gokartozási lehetőséggel, tetoválóművészekkel, bazársorral és esti koncertekkel várják az érdeklődőket. A rendezvény külön belépővel látogatható.

Kecskemét: augusztus 26-án 10 órától nyárbúcsúztató retro partyt tartanak a Kecskeméti Fürdőben. Erre a napra veteránautó kiállítással, játékos ügyességi feladatokkal, sorversenyekkel, kézműves foglalkozásokkal, aquafitnesszel készül a fürdő. A 80-as és 90-es évek legnagyobb slágereivel pedig DJ Pénzes érkezik. A rendezvény csak esőmentes időben kerül megtartásra.

Makó: szezonzáró jelleggel Paradise Beach Partyt rendeznek augusztus 25-én a Hagyamtikumban. 10 órától 18 óráig zenés programokat, baba- és gyermekszépségversenyt, testépítő bemutatót tartanak. 20 órától pedig a Pumpkins trio ad élőkoncertet a külső élménymedencénél.

Miskolctapolca: éjszakai fürdőzést tartanak augusztus 25-én, szombaton a Miskolctapolca Barlangfürdőben. A program 20 órakor kezdődik és a medencéket csak éjfélkor zárják. A jó hangulatról DJ gondoskodik és három alkalommal szaunaprogramokon is részt vehetnek a vendégek. Az éjszakai fürdőzésről további információkat talál a fürdő honlapján.

Zalakaros: érdemes még ezen a héten ellátogatni a Zalakarosi Fürdőbe, hiszen augusztus 26-ig tartanak a nyár elején kezdődött napi programjaik. Ezek közé tartoznak a fürdő több pontján megrendezett gyerekfoglalkozások, minden nap 10:30-kor és 15:30-kor aquafitnesz a strandi fittmedencében, 13:30-kor senior club party a gyógymedence mellett, 14:30-kor vízi salsa a hullámmedencénél, 16:30-kor pedig vízi discó gyerekeknek a kölyökstrandon.