• Különleges programmal zárul a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő nyári kínálata.

  • Ugyanakkor a programoktól függetlenül is érdemes felkeresni a fürdőt, ahol szállásakcióval is várják a vendégeket.

Akik jártak idén nyáron a Tiszakécskén található Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben, azok tudják, hogy nagyon mozgalmas időszakon van túl a fürdő. Minden hétvégére jutott valamilyen szórakoztató program, animációs foglalkozás és egymást érték a sztárfellépők.

A programok sora augusztus 18-án operett és musical gálával zárul. Pál Attila és a Katona József Színház művészei biztosítják a vendégek kikapcsolódását. Erről és a fürdő egyéb programjairól további információkat talál ide kattintva.

Tiszakécske nyári programokA Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőt azért messze nem csak a programok miatt érdemes felkeresni. A fürdőben két-két gyógyvizes- és gyermekmedence mellett, óriáscsúszdás medence, csúszdás kalandmedence, egy nagy élménymedence, úszómedence, valamint jacuzzi is a vendégek rendelkezésére áll.

Érdemes azt is tudni, hogy az itt feltörő termálvíz már 1984-ben gyógyvíz minősítést kapott. A vizsgálatok szerint mozgásszervi problémák, ízületi gyulladások, gerincbetegségek, nőgyógyászati panaszok, valamint műtéti és baleseti utókezelés esetén is hatékonyak lehetnek a tiszakécskei fürdőkúrák.

Tisza-parti TermálfürdőA fürdő szolgáltatásainak a köre nem merül ki pusztán a fentiekben, hiszen gyógyászati és wellness részleg, valamint szaunavilág is kapcsolódik hozzá. A gyógyászati részlegben belgyógyászati, reumatológiai és angiológiai szakorvosok rendelnek és a legkülönfélébb gyógyászati kezelések érhetők el, akár társadalombiztosítási támogatással is. A wellness részlegben többféle masszázzsal, fogyasztó és anticellulit kezelésekkel, köpölyös vákuumkezeléssel várják a vendégeket.

Nagy erőssége a fürdőnek a szaunavilág kínálata. Finn szauna, infraszauna, rózsabarack aromaszauna, stollen szauna, gőzkamra mellett tepidárium és egy igazi kuriózum, a homokfürdő pihenő is megtalálható. Sőt, sókamra, merülőmedence és Kneipp-taposó is a kínálat része. Ráadásul rendszeresek a szaunaprogramok is.

Tiszakécske szaunavilágAmennyiben több napot maradna Tiszakécskén, akkor a fürdő területén számos szálláshely közül választhat a négycsillagos szállodától kezdve az apartmanházakon át a kempingig bezárólag. Akik szeretnének ezek közül egy igazán kedvező akcióra lecsapni, azoknak a Termál Bungalót ajánljuk a figyelmükbe.

Termál Bungaló TiszakécskeA tavaly nyáron átadott bungalók árnyas területen találhatók, a belső udvarukon egy külön medencével, ugyanakkor a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő is mindössze 400 méterre található. A 27 és 53 négyzetméteres bungalókban megszálló vendégek ingyen léphetnek be a fürdőbe, s augusztus 20-tól akciós áron foglalhatók le a házak. Ez azt jelenti, hogy a nyár végétől már utószezoni árakon szállhatnak meg a bungalókban.

A pontos árakat megtalálja ide kattintva, a fürdő honlapján. Érdemes megnézni, mert tényleg jó ajánlatról van szó.

Tiszakécske Termál BungalóTiszakécske Termál Bungaló