Fürdős akciók és programok május 28. és június 2. között.

  • A hétvégén több fürdőben is elkezdődik a strandszezon és ebből az alkalomból programokkal, kedvezményekkel várják a vendégeket.

  • Egyes fürdős akciókat ezen a héten lehet utoljára igénybe venni.

Berekfürdő: a fürdőben szaunaszeánszokkal várják hétvégén a vendégeket. A szaunaprogramok szombaton és vasárnap is 15, valamint 16 órakor kezdődnek. A részvételi díj fejenként 500 forint.

Celldömölk: lassan a végéhez közelednek a Vulkánfürdő év elején indított akciói. Minden hétfőn és csütörtökön a felnőtt, a diák és a gyermek belépők ára 1390 forint, a nyugdíjas napijegy pedig csak 990 forintba kerül. Ez a kedvezmény még június 14-ig érvényes, de június 10-e kivételt jelent.

A fürdő másik kedvezménye a 16 óra utáni és a péntek, szombat, vasárnapi belépőkre vonatkozik. Egy délutáni felnőtt jegy 1550 forintba, a nyugdíjas belépő 1250 forintba kerül. Hétvégén felnőtt napijegy 2250 forintért váltható, a nyugdíjas belépő ára pedig 1750 forint. Ez az akció szintén június 14-ig érvényes.

Debrecen: június elsején, szombaton Aqua Manó Partyt rendeznek az Aquaticum mediterrán élményfürdőben. 14 és 17 óra között vízi zumbával, kézműves foglalkozásokkal és vizes vetélkedőkkel várják az érdeklődőket.

Igal: május 31-én (pénteken) országos nyugdíjas kulturális találkozó és egészségnap lesz az Igali Gyógyfürdőben. A nap folyamán nyugdíjas tánccsoportok és énekkarok lépnek fel, 15 órától pedig a LA-NO Live együttes szórakoztatja majd a vendégeket.

Komárom: június 1-jén (szombaton) szezonnyitó családi napot tartanak a Brigetio Gyógyfürdőben. Ezen a napon 1 gyermek (14 éves korig) és 1 felnőtt kísérő ingyen léphet be a strandfürdőbe. Emellett arcfestéssel, csillámtetoválással, búvárprogrammal, bábelőadással is készülnek erre a napra. A programról további részleteket talál a fürdő honlapján.

Makó: június elsején szezonnyitó nap lesz a Hagymatikum fürdőben. 13 órakor “erősember” verseny és bemutató kezdődik, 15 órától egy sztárvendég, Szinetár Dóra lép fel a fürdőben, 16 órától a Sajtkukac gyerekműsora tekinthető meg, 18 órakor pedig zenés fürdőzés veszi kezdetét.

Miskolctapolca: a Barlangfürdő akciója keretében minden júniusban megváltott nyugdíjas belépő mellé egy további belépőt ajándékba adnak, amit a következő fürdőlátogatáskor lehet felhasználni. Az ajándék belépő augusztus 31-ig érvényes.

Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő: szombaton indul a strandszezon az Aquarius Élmény- és Parkfürdőben. A nyitás alkalmából június 1-jén és 2-án a 10 év alattiak ingyenesen léphetnek be a fürdőbe. A kedvezmény igénybevételéhez a gyermek lakcímkártyáját is be kell mutatni. Szombatra búvárkodási lehetőséggel és egészségügyi szűrésekkel készül a fürdő. Vasárnap pedig bábelőadást tartanak.

Tiszakécske: ezen a héten utolsó alkalommal vehető igénybe a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő “Termál Szerda” akciója. Szerdán a fürdőbelépő mindössze 1300 forintba kerül és a fürdő pizzériája is jelentős kedvezményekkel várja a látogatókat.

Zalakaros: szintén az utolsó lehetőség lesz ezen a héten arra, hogy a “Nyugdíjas csütörtök” kedvezményt igénybe vegyék. Csütörtökön a nyugdíjas vendégek az alap belépő áráért komplex jegyet kapnak. Ne felejtsék otthon a nyugdíjas igazolványukat, ezt ugyanis majd be kell mutatniuk a pénztárnál.