• Többféle gyerekmedence és csúszda, gyermekfelügyelet, játszóház áll a vendégek rendelkezésre.

  • Sőt, itt a fürdőn kívüli programlehetőségek is adottak és a rossz idő sem jelent problémát.

  • Kisebb és nagyobb gyerekekkel is jó úti cél lehet Sárvár.

Egy pici gyermekpancsoló és játszótér. Jó harminc-negyven éve még ebből állt a fürdők tipikus gyermekbarát kínálata. Szerencsére ezen a téren mára sokat fejlődtek a fürdők. Egyre több helyen igyekeznek olyan szolgáltatásokat nyújtani, amelyek a család legfiatalabb tagjai számára is biztosítják a kellemes kikapcsolódást.

Akik olyan üdülőhelyet keresnek a nyárra, ahová érdemes gyerekkel utazni, azok számára jó választásnak bizonyulhat Sárvár. A városon belül a fő attrakciónak a fürdő számít, ahol igazán kitesznek magukért a gyermekbarát szolgáltatások terén.

A fürdőn belül ugyanis kialakítottak egy 5000 négyzetméteres fedett családi élményfürdőt, ahol hullámmedence, bébimedence, élményelemekkel felszerelt gyermekmedence is található. A szülők pedig egy olyan jacuzziban foglalhatnak helyet, ahonnan rálátnak a gyerekmedencékre. Mindezek mellett többféle – különféle korosztályoknak szánt – csúszda is található ebben a fürdőegységben.

Ugyanitt 3 éves kor felett ingyenes gyermekfelügyeletet is biztosítanak, de babakonyha, pelenkázó, játszósarok és pihenőszoba is a vendégek rendelkezésére áll.

Sárvár családi élményfürdőA nyári szezonban ráadásul a szabadtéri fürdőben is számos kikapcsolódási lehetőség várja a kicsiket. Itt szintén igaz az, hogy gondoltak a különböző korosztályokra, azaz a legkisebbeket bébipancsolóval várják, a kicsit nagyobb gyerekeknek ott a kalózhajós medence. 6 éves kor és 120 centiméteres vállmagasság felett pedig a csúszdapark szolgáltatásait is igénybe vehetik.

Mindezekkel párhuzamosan persze a szülők, vagy akár a velük együtt utazó nagyszülők sem unatkoznak a fürdőben, hiszen számos gyógyvizes, valamint élménymedence is a rendelkezésükre áll. Az igénybe vehető wellnesskezelésekről nem is beszélve.

Sárvár termálmedenceUgyanakkor a sárvári turisztikai kínálat azért messze nem ér véget a fürdőnél. A városban egy kalandpark is található. Itt külön kötélpályával várják a kisebb és a nagyobb gyerekeket, valamint a felnőtteket. Ezen felül íjászkodásra is lehetőség van, de mászófal, tanösvény és játszótér is található a kalandparkon belül. Jó családi programot jelenthet a csónakázó tó is, ahol csónak és vízibicikli mellett akár motoros kishajó bérlésére is lehetőség van. Mindezeknek köszönhetően ideális családi úti cél lehet Sárvár.


További gyerekbarát fürdőtippeket talál ide kattintva.