• Május 25-től a strandfürdő összes medencéje a vendégek rendelkezésére áll, ebbe beleértve a mediterrán tengerpart medencét is.

  • Az aquapark várhatóan jövő héten nyit.

A hajdúszoboszlói Hungarospa fürdő hatalmas strandjának medencéit minden évben két ütemben nyitják meg. Első körben a tradicionális strandrész medencéit vehetik birtokba a vendégek. Ez az I/A, I/B, I/C, I/D medencéket, a II-es medencét, a pezsgőmedencét és a hullámmedencét jelenti. Jó időben pedig ez a gyermekmedencével egészül ki.

Idén május 25-én, szombaton a strand összes többi medencéjét is megnyitják. Ezek között található a Hungarospa egyik emblematikus medencéje a mediterrán tengerpart, ami a 6200 négyzetméter vízfelületével Közép-Európa legnagyobb épített medencéjének számít.

Ezen felül nyit a néhány évvel ezelőtt felújított Omega medence, valamint a mellette tavaly átadott két új gyermekmedence és a Delfin pancsoló is. Sőt, egy szabadtéri úszómedence is a fürdőzők rendelkezésére áll. A strandfürdőben összesen 13 medence közül választhatnak a vendégek.

Hungarospa Hajdúszoboszló gyerekmedenceVárhatóan június 1-jétől (szombattól) már nemcsak hétvégén és jó idő esetén, hanem minden egyes nap nyitva tart a strandfürdőhöz kapcsolódó aquapark is. Itt összesen 15 óráscsúszda biztosítja a szórakozást az aktív kikapcsolódást keresők számára. Ezen felül gyermekmedencék, sodrófolyó és élménymedence is található az aquaparkban.

A Hungarospa fürdő szolgáltatásairól további információkat talál a honlapjukon.

Hungarospa mediterrán strandmedenceA cikk megjelenését a Hungarospa Zrt. támogatta.