Fürdős akciók és programok szeptember 17. és 22. között.

  • Idegenvezetővel lehet bejárni az egyik patinás gyógyfürdőt.

  • Az éjszakai fürdőzések és a csúszdaparkok kedvelői sem maradnak program, illetve akciók nélkül ezen a héten.

Cserkeszőlő: érdemes lesz szeptember 21-én (szombaton) ellátogatni Cserkeszőlőre, hiszen ekkor tartják a 40. Szüreti Bált. Kora reggeltől késő éjjelig változatos programokkal várják az érdeklődőket a sportpályán és a fürdő előtti területen. Amennyiben pedig szállást keres a szüreti bál idejére, akkor érdeklődjön a Solaris Apartman & Resortnál, hátha van még szabad apartmanjuk.

Budapest – Pesterzsébet: a Jódos-Sós Gyógyfürdőben minden pénteken Sauna Partyt tartanak. A 20:30-tól éjjel 2-ig tartó programra 6000 forintba kerül a belépő, amit kizárólag online lehet megvásárolni.

Budapest – Széchenyi: a Kulturális Örökség Napjai alkalmából szeptember 21-én és 22-én idegenvezetéssel egybekötött látogatás tehető a Széchenyi Gyógyfürdőben. A program előzetes regisztrációhoz kötött, amiről itt talál bővebb információt. Hasonló programot hirdettek ugyanerre a két napra a Gellért Gyógyfürdőbe is, de az ottani férőhelyek már beteltek. Ebből következik, hogy nem árt igyekezni a jelentkezéssel a Széchenyi Gyógyfürdő esetében.

Bükkszék: nem program, nem akció, hanem fontos információ azoknak, akik jövő héten látogatnának a bükkszéki fürdőbe: szeptember 25-én, 26-án ás 27-én a Fürdőház karbantartás miatt zárva lesz!

Debrecen: szeptember 21-én (szombaton) Aqua Manó Party lesz az Aquaticum mediterrán élményfürdőben. Kézműves foglalkozásokat, vízi zumbát és vízi tesiórát tartanak 14 és 17 óra között.

Győr: szeptember 21-én (szombaton) éjszakai fürdőzést tartanak a Rába Quelle fürdőben. A program este 8-kor kezdődik, záróra éjfélkor lesz. 21:30-kor és 22:30-kor pálinkás szaunaszeánszokon is részt lehet venni. A szimpla esti belépő 3100 forintba, a szaunahasználatot is magában foglaló jegy 3900 forintba kerül. A napi belépővel rendelkező vendégeknek lehetőségük van kiegészítő belépő vásárlására is, ennek ára 1000, illetve 1500 forint.

Hajdúszoboszló: dupla csúszás akciót hirdetett szeptember végéig a Hungarospa fürdő aquaparkja. A hónap hátralevő hétvégéin jó idő esetében nyitva lesz az aquapark 12 és 16 óra között, és a vendégek a 2 órás belépő áráért 4 órán át csúszdázhatnak.

Igal: szeptember 21-én tartják a szüreti felvonulást. Az igali fürdőben a hétvége mindkét napján szaunaszeánszokkal várják a vendégeket. A szaunaprogramokra alkalmanként 400 forintért, vagy a napi 3 felöntésre együtt 1000 forintért váltható kiegészítő jegy. Az ár tartalmaz egy frissítő italt és a szaunalepedő használatát is.

Lenti: minden kedden akcióval várja a szenior vendégeket a Lenti Termálfürdő. Ezeken a napokon az 55 év felettiek 3600 helyett 1800 forintért válthatnak kombinált – az élményfürdőbe is érvényes – belépőjegyet. Az akció az év végéig érvényes, beleértve ebbe az ünnepnapokat is.

Lentiben a szerdák is akciósak: a hét harmadik napján a Zala megyeiket várják 50 százalékos kedvezménnyel. Ez szintén a kombinált belépőkre vonatkozik és december 31-ig érvényes.

Zalakaros: szeptember 21-én, azaz most szombaton box gálát rendeznek a Zalakarosi Fürdőben. A nap sztárvendége Erdei Zsolt lesz.