Fürdős akciók és programok szeptember 10. és 15. között.

  • Több fürdő is kedvezménnyel várja a vendégeket egyes napokon.

  • A héten éjszakai fürdőzések is lesznek, de zenés- és családi programra is akad példa.

Cegléd: Felező Csütörtök néven hirdetett akciót a ceglédi fürdő. Csütörtökönként minden típusú – teljes árú, kedvezményes, családi – belépőjegy árából 50 százalékos kedvezményt nyújtanak.

Celldömölk: jövő héttől indul, de szólunk még időben, hogy a Vulkánfürdő szeptember 16-tól ismét elindítja a hétköznapi akcióját. Minden hétfőn és csütörtökön jelentős kedvezménnyel kínálják a fürdőbelépőket. A felnőtt, a diák és a gyermek napijegy 1390 forintba, a nyugdíjas napijegy pedig csak 990 forintba kerül ezen a két napon. Az akció december 19-ig tart.

Gyomaendrőd: gyógyászati akciót hirdetett a Liget Gyógyfürdő. A 15×4-es, társadalombiztosítás által támogatott kúracsomag díja csak 600 forint. Ehhez vállalni kell, hogy a reumatológus által felírt mind a 60 kezelést igénybe veszik. Aki szeretne élni a lehetőséggel, annak háziorvosi beutalóval kell felkeresnie a gyógyfürdő keddenként rendelő reumatológus szakorvosát. Minderről további információkat talál a fürdő weboldalán.

Igal: zenés fürdőzéssel várja vendégeit az igali fürdő szeptember 15-én (vasárnap). 14 órától kezdődően a jó hangulatról a 4ForYou Party zenekar gondoskodik a kültéri termálmedencénél.

Makó: szeptember 14-én (szombaton) indián nyár nap lesz a Hagymatikum fürdőben. 14 órától kezdődően medencés sárkányhajó versenyt rendeznek. A délután folyamán kajak póló bemutatót, csillámfestést és kézműves foglalkozásokat is tartanak.

Sárvár: éjszakai fürdőzést rendeznek a sárvári fürdőben pénteken, szeptember 13-án. 22 órakor a fellép Nagy Jonathan, bűvész és illuzionista. Az esti fürdőbelépő 1900 forintba kerül, a napijegyes vendégek 900 forintért válthatnak kiegészítő jegyet az esti programra. Az esti szaunabelépő ára 700 forint. A szauna éjjel 1-ig, a fürdő éjjel 2-ig lesz nyitva.

Ismét elindult a fürdő Nyugdíjas Kedd nevű akciója is. Ez azt jelenti, hogy keddenként az ONYFI igazolvánnyal rendelkező vendégek jelentős kedvezménnyel – 1000 forintért – válthatnak napi belépőt. Az akció az év végéig, egészen pontosan december 17-ig érvényes, ez alól majd csak október 29. jelent kivételt.

Tiszakécske: szeptember 14-én, azaz szombaton zenés éjszakai fürdőzést rendeznek a Barack Thermál Resortban. A 16 óráig érkező vendégek koktél kupont, a 16 óra után érkezők pedig pizza kupont kapnak ajándékba. 18 órától DJ Göme zenél az uszodatérben, 21 órától pedig filmvetítés lesz a termálmedencénél. A fürdő ezen a napon éjfélig lesz nyitva.

Zalakaros: szeptember eleje óta ismét elérhető Nyugdíjas Csütörtök nevű kedvezmény a Zalakarosi Fürdőben. A nyugdíjfolyósító által kiadott kártyával rendelkező vendégek csütörtökönként 50 százalékos kedvezménnyel válthatnak komplex belépőjegyet. Ez a jegy belépésre jogosít a megújult gyógycentrumba, illetve a gyógykertbe is! Az akció október 24-ig tart, a kiemelt időszakok kivételével.